Skocz do zawartości


Host bot


30 odpowiedzi w tym temacie

#1 f00d_

    Raczkujący forumowicz

  • Użytkownik
  • PipPip
  • 80 postów
  • Gender:Male
  • Location:WCI
  • Serwer: Inny...
  • Nick: f00d_

Napisano 15 January 2010 - 10:43

znalazłem w necie coś takiego ^_-


http://www.d3scene.com/forum/warcraft-3-ha...bot-v1-0-a.html


mam takie małe problemy z angielskim tongue.gif , ale i wątpliwości co do legalności tego :<
w sumie na battle net sa listchecker, bannlisty, dużo łatwiej wtedy hostować gry i mieć nad nimi lepszy nadzór.
Samo sprawdzanie lvli to ciagle alt tabowanie z w3 na garene sad.gif
Chcę poznać wasze opinie na ten temat.
Life > Dota
________________________________________________________________________________

#2 Baruch®

    Mówca forumowy

  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 285 postów
  • Gender:Male
  • Location:Kielce
  • Serwer: Garena
  • Nick: Baruch.
  • Klan: I Like Pussy †

Napisano 15 January 2010 - 11:00

Osobiście tego nie używam ale mój qmpel tak, bana nie dostał więc chyba nie masz co się bac, z tego co mi wiadomo za to nie banują, przynajmniej na ggc.

#3 Aneks

    Demagog forumowy

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 1152 postów
  • Serwer: Garena
  • Nick: Aneks

Napisano 15 January 2010 - 11:59

jak widze d3scene to....same hacki pelno syfu itp itd...
a tutaj tez masz wszystko..
pelno hackow virusow itp..
http://dailyneeded.blogspot.com/2009/11/gg...0-released.html

#4 Grubek

    Niemy forumowicz

  • Użytkownik
  • Pip
  • 33 postów
  • Gender:Male
  • Serwer: Garena
  • Nick: Grubek

Napisano 15 January 2010 - 13:09

Garena Host Bot po ogarnieciu kladzie na lopatki normalne hostowanie, tylko jak sie nie zna angielskiego to bieda z nedza ...

#5 f00d_

    Raczkujący forumowicz

  • Użytkownik
  • PipPip
  • 80 postów
  • Gender:Male
  • Location:WCI
  • Serwer: Inny...
  • Nick: f00d_

Napisano 15 January 2010 - 13:22

mowisz aneks tam tylko pelno scierwa tak? Dobrze zrozumialem ?

Life > Dota
________________________________________________________________________________

#6 OwnedByMG56

    Bełkoczący forumowicz

  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 119 postów
  • Gender:Male
  • Serwer: Garena
  • Nick: OwnedByMG56 / Pyskaty

Napisano 15 January 2010 - 14:00

hmm ostatnio co raz wiecej tych host botow jest :> ciekawe opcje nawet to ma biggrin.gif jak jest flame to mute i pozdro biggrin.gif

#7 Szajbiński

    Bełkoczący forumowicz

  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 189 postów
  • Gender:Female
  • Serwer: Garena
  • Nick: Szajba
  • Klan: Kocham Szmulsona

Napisano 15 January 2010 - 15:49

CYTAT(Grubek @ Jan 15 2010, 13:09) <{POST_SNAPBACK}>
Garena Host Bot po ogarnieciu kladzie na lopatki normalne hostowanie, tylko jak sie nie zna angielskiego to bieda z nedza ...


Normalnie go można zassać z garena.com i jest legal etc. etc. ?

#8 rzygam_wami

    <iiiooooiiii>

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2729 postów
  • Gender:Male
  • Serwer: Garena

Napisano 15 January 2010 - 17:38

on nie jest zrobiony przez SZANOWNA PLATFORME GGC , nikt nie mowi ze nie jest :x, garena host bot, akurat nie posiada komendy !kick, w przeciwienstwie do bneta : >, oraz autokick nastawiony jak ktos sobie golda wysyla
wulgarna sygnatura - alti

#9 f00d_

    Raczkujący forumowicz

  • Użytkownik
  • PipPip
  • 80 postów
  • Gender:Male
  • Location:WCI
  • Serwer: Inny...
  • Nick: f00d_

Napisano 16 January 2010 - 00:11

Są problemy z antywirusem :< jak uruchamiam ciagle jakiegos trojana wykrywa tongue.gif ktos z tym sie uporal moze ?
Life > Dota
________________________________________________________________________________

#10 Columb

    the bitch is back!

  • Weteran
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1573 postów
  • Gender:Male
  • Location:Krakow
  • Serwer: Garena
  • Nick: Cumulonimbus-

Napisano 16 January 2010 - 01:06

ja instalowalem tego hostbota ,przetestowalem i musze ze to tylko fajna zabawka i nie dostaniesz za nia bana na pewno
...az tak ?!

#11 Grubek

    Niemy forumowicz

  • Użytkownik
  • Pip
  • 33 postów
  • Gender:Male
  • Serwer: Garena
  • Nick: Grubek

Napisano 17 January 2010 - 10:31

Opcja kick działa przed startem jak i w trakcie gry tylko ze po starcie potrzeba zgody obydwu drużyn na kick-a.

Użytkownik Grubek edytował ten post 17 January 2010 - 10:31


#12 rzygam_wami

    <iiiooooiiii>

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2729 postów
  • Gender:Male
  • Serwer: Garena

Napisano 17 January 2010 - 11:23

CYTAT(Grubek @ Jan 17 2010, 10:31) <{POST_SNAPBACK}>
Opcja kick działa przed startem jak i w trakcie gry tylko ze po starcie potrzeba zgody obydwu drużyn na kick-a.


jest !votekick, które działa przy 100% głosów na tak;o
wulgarna sygnatura - alti

#13 Grubek

    Niemy forumowicz

  • Użytkownik
  • Pip
  • 33 postów
  • Gender:Male
  • Serwer: Garena
  • Nick: Grubek

Napisano 21 January 2010 - 07:39

Niestety HB umarl na jak dlugo nikt nie wie sad.gif

#14 Even

    Szwedzik

  • Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4684 postów
  • Gender:Male
  • Serwer: Garena
  • Nick: kamikadzePL

Napisano 21 January 2010 - 13:40

Zapewne do czasu, aż twórca HB zrobi łatkę do tej nowej (!@#@#%@#$%#^@$^) gareny. Lub na odwrót oczywiście, może ta ( $%#%^@#%#@$^ ) Garena zrobi łątkę pod host bota - w co bardzo mocno wątpię. Myślę, że za około 2 tygodnie wszystko będzie cacy.

#15 rzygam_wami

    <iiiooooiiii>

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2729 postów
  • Gender:Male
  • Serwer: Garena

Napisano 21 January 2010 - 17:31

CYTAT(Even @ Jan 21 2010, 13:40) <{POST_SNAPBACK}>
Zapewne do czasu, aż twórca HB zrobi łatkę do tej nowej (!@#@#%@#$%#^@$^) gareny. Lub na odwrót oczywiście, może ta ( $%#%^@#%#@$^ ) Garena zrobi łątkę pod host bota - w co bardzo mocno wątpię. Myślę, że za około 2 tygodnie wszystko będzie cacy.



glupi jestes, bot dziala dalej, wystarczy zedytowac 2 linijki
wulgarna sygnatura - alti

#16 Danioooo

    Świeżo upieczony forumowicz

  • Użytkownik
  • 5 postów
  • Serwer: Azeroth
  • Nick: Danio61613

Napisano 21 January 2010 - 21:15

CYTAT(tabooo @ Jan 21 2010, 17:31) <{POST_SNAPBACK}>
glupi jestes, bot dziala dalej, wystarczy zedytowac 2 linijki

koniec? widze ze bardzo pomocny jestes, moze warto napisac jakie 2 linijki?

#17 rzygam_wami

    <iiiooooiiii>

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2729 postów
  • Gender:Male
  • Serwer: Garena

Napisano 21 January 2010 - 21:34

informacja poufna only for even.
wulgarna sygnatura - alti

#18 Danioooo

    Świeżo upieczony forumowicz

  • Użytkownik
  • 5 postów
  • Serwer: Azeroth
  • Nick: Danio61613

Napisano 22 January 2010 - 01:04

pomocy ciag dalszy

#19 f00d_

    Raczkujący forumowicz

  • Użytkownik
  • PipPip
  • 80 postów
  • Gender:Male
  • Location:WCI
  • Serwer: Inny...
  • Nick: f00d_

Napisano 22 January 2010 - 12:02

co nie ? opisalby ktos tak ladnie ze screenami jak to skonfigurowac dobrze
;p
Life > Dota
________________________________________________________________________________

#20 rzygam_wami

    <iiiooooiiii>

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2729 postów
  • Gender:Male
  • Serwer: Garena

Napisano 22 January 2010 - 16:02

CYTAT(f00d_ @ Jan 22 2010, 12:02) <{POST_SNAPBACK}>
co nie ? opisalby ktos tak ladnie ze screenami jak to skonfigurowac dobrze
;p


bot sie sam konfiguruje, ty tylko musisz wybrac mape i wpisac swoj nick :x

btw,
bot_minlevel = 0
bot_maxlevel = 0
wulgarna sygnatura - alti





Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych