Skocz do zawartości


Patch 1.23


64 odpowiedzi w tym temacie

#1 tttttttt

    Wuadca Kanału

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 878 postów
  • Gender:Male
  • Serwer: Garena
  • Nick: whhitee

Napisano 20 March 2009 - 07:16

włączyłem przed chwilką wc3 i był update patch'a na 1.23 i teraz nie widze gier na ggc, czy do grania na garenie potrzebny jest patch 1.22?

Użytkownik _MaTT_ edytował ten post 20 March 2009 - 07:16

k***Y INWESTUJCIE W NETA

#2 TRAMPKI_JEZUSA

    Bełkoczący forumowicz

  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 144 postów
  • Serwer: Azeroth
  • Nick: ERERER

Napisano 20 March 2009 - 07:26

pewnie taaa.. bo nie wszyscy spaczuja gre odrazu ;P
najlepiej zrobic kopie katalogu w3 i na jednym spaczowac a na drugim nie :]
@@

#3 tttttttt

    Wuadca Kanału

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 878 postów
  • Gender:Male
  • Serwer: Garena
  • Nick: whhitee

Napisano 20 March 2009 - 07:39

jeszcze jedno pytanie jak usunąć tego głupiego patcha 1.23 i przywrócić starego 1.22?
k***Y INWESTUJCIE W NETA

#4 Podpity_Joe

    Poradniczeq

  • Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 1225 postów
  • Gender:Male
  • Serwer: Garena
  • Nick: Podpity_Joe Stary:Bond

Napisano 20 March 2009 - 08:46

Wywal w3 i zainstaluj na nowo.

#5 kacd

    Expert forumowy

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2524 postów
  • Gender:Male
  • Serwer: Garena
  • Nick: Kacd
  • Klan: TLTC - Too Late To Change

Napisano 20 March 2009 - 11:09

a wie ktoś ile zajmie czasu garenie na zaktualizowaniu nowego patcha ?

#6 Asmiran

    Mówca forumowy

  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 311 postów
  • Gender:Male
  • Serwer: Northrend
  • Nick: Asmiran

Napisano 20 March 2009 - 11:49

CYTAT(kacd @ Mar 20 2009, 11:09) <{POST_SNAPBACK}>
a wie ktoś ile zajmie czasu garenie na zaktualizowaniu nowego patcha ?

nie liczylbym na to ze szybko wypuszcza update ktory rozwiazuje problem. pewnie zajmie im to kilka dni w ciagu ktorych nie bedziesz widzial gier hostowanych przez ludzi z wersja 1.22

#7 Bębenek

    BOSS

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 989 postów
  • Gender:Female
  • Serwer: Inny...

Napisano 20 March 2009 - 14:15

Co radzicie, aktualizowac czy zostawic ?

#8 tttttttt

    Wuadca Kanału

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 878 postów
  • Gender:Male
  • Serwer: Garena
  • Nick: whhitee

Napisano 20 March 2009 - 14:16

idiota ze mnie, odinstalowałem wc3 a teraz juz wiekszosc gra na tym nowym, musze teraz czekac az mi sie spac***e od 1.07 OO
k***Y INWESTUJCIE W NETA

#9 Nea

    حياتي، وقو

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 1360 postów
  • Gender:Male
  • Location:Katowice
  • Serwer: Garena
  • Nick: SilesianStyle

Napisano 20 March 2009 - 14:17

Mi patchowało około 5minut...
Dołączona grafika

#10 Love Forever

    Demonologia

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1547 postów
  • Gender:Male
  • Location:┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
  • Serwer: Garena
  • Klan: WSRH

Napisano 20 March 2009 - 15:01

pathować czy nie ?

#11 eyes

    Demagog forumowy

  • Weteran
  • PipPipPipPipPip
  • 1176 postów
  • Gender:Male
  • Location:z Widzewa
  • Serwer: Garena
  • Nick: ImbaEyes

Napisano 20 March 2009 - 15:04

nie

#12 Deleted account

    Cheers!

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 540 postów
  • Serwer: EuroBattle.net

Napisano 20 March 2009 - 15:04

Dużo osób już zainstalowało i wiele osób ma problemy z zainstalowanie a więc postanowiłem dać tu linki do patcha nowego!
DLA UŻYTKOWNIKĂ“W ANGIELSKIEGO WARCRAFTA III
DLA POLACZKĂ“W

Jeśli serwer nie działą bo jest przeciążony tu mamy wszystkie mirrory >>> TUTAJ

Dziękuje
RIP

#13 hypnossis

    Mówca forumowy

  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 487 postów
  • Gender:Male
  • Location:Radom
  • Serwer: Garena
  • Nick: ?

Napisano 20 March 2009 - 15:24

A jeszcze wiecej osób ma problem z zainstalowanie patcha bo jakis tam error .

Go,

nowy > wartość ciągu

http://img21.imageshack.us/my.php?image=pacz.png

Dołączona grafika



<@jodum> raz w klubie baunsuje na glosniku
<@jodum> nak***iam lapskami
<@jodum> a tu typ do mnie
<@jodum> jodum????


#14 keleborn18

    Niemy forumowicz

  • Użytkownik
  • Pip
  • 49 postów
  • Gender:Male
  • Serwer: Inny...
  • Nick: keleborn18

Napisano 20 March 2009 - 15:24

niestety oba linki chba są obciążone bo żaden nie chodzi ani pl ani mirrow


#15 eyes

    Demagog forumowy

  • Weteran
  • PipPipPipPipPip
  • 1176 postów
  • Gender:Male
  • Location:z Widzewa
  • Serwer: Garena
  • Nick: ImbaEyes

Napisano 20 March 2009 - 15:26

nie wiem po co jestescie nadgorliwi i instalujecie swierzego patacha jak jeszcze troche minie zanim na garenie bedzie to ogarniete.

#16 EraMANHATTANSKAA

    Whine'o'eleven

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1639 postów
  • Gender:Male
  • Serwer: Garena
  • Nick: EraMANHATTANSKA
  • Klan: djM - Dry Jeans Miracle

Napisano 20 March 2009 - 15:37

CYTAT(Styanko @ Mar 20 2009, 14:15) <{POST_SNAPBACK}>
Co radzicie, aktualizowac czy zostawic ?

Skopiowac pliki:
frozen throne.exe
game.dll
ijl15.dll
mss32.dll
msvcm80.dll
msvcp80.dll
msvcr80.dll
storm.dll
war3.exe
war3.mpq
war3patch.mpq
war3x.mpq
war3xlocal.mpq
warcraft iii.exe
world editor.exe
worldedit.exe

do innego folderu i spaczowac oryginaly. jakby byl ci kiedys potrzebny stary pacz, po prostu zastepujesz te pliki.

Nie wiem, czy nie za duzo plikow wymienilem, ale dla bezpieczenstwa tak zrobilem jak powyzej.
Put your pants on.
Now.

#17 Bębenek

    BOSS

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 989 postów
  • Gender:Female
  • Serwer: Inny...

Napisano 20 March 2009 - 15:42

dzieki xd

Lepiej za duzo niz za malo ;]

Użytkownik Styanko edytował ten post 20 March 2009 - 15:51


#18 SvM

    Pan i Wuatca

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3390 postów
  • Gender:Male
  • Serwer: Garena
  • Nick: SvM

Napisano 20 March 2009 - 15:57

Wejdźcie na BNet, rofl. Mi patchowanie zajęło tam może pół minuty, bez żadnych problemów ;p
Szanuj admina swego, bo możesz mieć gorszego :D
Kontakt w sprawach administracyjnych tylko przez PW!!

The Last True Gangbang Lover ;)

#19 hultek

    Expert forumowy

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2591 postów
  • Gender:Male
  • Serwer: Inny...

Napisano 20 March 2009 - 16:03

Da się jakoś z downgrade'ować do wersji 1.22?

#20 Kamciu

    W 2010 zostane mistrzem

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 822 postów
  • Gender:Male
  • Location:Brodnica
  • Serwer: Garena
  • Nick: kim0z

Napisano 20 March 2009 - 16:08

a potrafisz czytac poprzednie posty hultek? pozdro;f
nexus
18:51:40
:P:P
18:51:42
ale wiesz
18:51:45
lepszy ja niż niq
nexus
18:51:51
który jeszcze na kompie siedzi
nexus
18:52:00
i jedyną dziewczyną z jaką gada jest diff





Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych