Skocz do zawartości


Nie można się zalogować na garene :(


29 odpowiedzi w tym temacie

#1 Nazguleczek

    Świeżo upieczony forumowicz

  • Użytkownik
  • 5 postów
  • Serwer: Garena
  • Nick: Nazguleczek

Napisano 11 April 2010 - 17:21

Otóż od dzisiaj (wcześniej wszystko było ok) nie moge się zalogować na Garene. Po prostu ładuje się i w pewnym momencie pisze : connection to server failed. Albo mi pisze this application has requested the runtime to terminate it in an unsual way. Próbowałem reinstalować Garene ale to nie pomogło sad.gif

Użytkownik Nazguleczek edytował ten post 11 April 2010 - 17:22

KOD
[i][b]Co by było gdyby nie było tego co było?[/b][/i]

#2 Kaniowy

    Świeżo upieczony forumowicz

  • Użytkownik
  • 24 postów
  • Gender:Male
  • Location:Czarna Woda
  • Serwer: Garena
  • Nick: Kaniowy
  • Klan: TKT

Napisano 11 April 2010 - 17:33

sprobuj serv 4

#3 Nazguleczek

    Świeżo upieczony forumowicz

  • Użytkownik
  • 5 postów
  • Serwer: Garena
  • Nick: Nazguleczek

Napisano 11 April 2010 - 17:43

Na 4 serwie pisze mi to co napisałem wyżej
KOD
[i][b]Co by było gdyby nie było tego co było?[/b][/i]

#4 bestest

  • Moderator działu DotA
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2698 postów
  • Gender:Not Telling
  • Serwer: Inny...

Napisano 11 April 2010 - 20:02

To spróbuj inne
Dołączona grafika

#5 Nazguleczek

    Świeżo upieczony forumowicz

  • Użytkownik
  • 5 postów
  • Serwer: Garena
  • Nick: Nazguleczek

Napisano 12 April 2010 - 13:19

Na innych tylko kółko ładowania się w nieskończoność kręci...
KOD
[i][b]Co by było gdyby nie było tego co było?[/b][/i]

#6 El Gordito!

    Demagog forumowy

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 591 postów
  • Gender:Male
  • Location:WWA
  • Serwer: Garena
  • Nick: Pawelecdes s~H^Pawelec
  • Klan: Shit~Happens

Napisano 12 April 2010 - 13:26

Mi właśnie tylko czwarty serwer działa.
Polaczkowość to choroba dzieci i młodzieży z PDR'a. Niestety jest ona zaraźliwa, a co gorsza w wielu przypadkach nieuleczalna.



CYTAT
Twoja stara strzela kalafiorami z motopompy

#7 dejm

    Demagog forumowy

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 668 postów
  • Gender:Male
  • Serwer: Azeroth

Napisano 12 April 2010 - 13:40

mnie 5 działa
CYTAT
Happy are those who dream dreams and are ready to pay the price to make them come true

#8 BeyonD)GoDLike

    Demagog forumowy

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 604 postów
  • Gender:Male
  • Location:Wawa-Sopot-Gdynia
  • Serwer: Garena
  • Nick: BeyonD)GoDLike

Napisano 14 April 2010 - 22:39

MAcie teraz ten problem?

#9 bestest

  • Moderator działu DotA
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2698 postów
  • Gender:Not Telling
  • Serwer: Inny...

Napisano 14 April 2010 - 22:50

Nie
Dołączona grafika

#10 Baruch®

    Mówca forumowy

  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 285 postów
  • Gender:Male
  • Location:Kielce
  • Serwer: Garena
  • Nick: Baruch.
  • Klan: I Like Pussy †

Napisano 14 April 2010 - 22:52

Odczekaj poprostu, sprawdzaj te serwery, zrób reinstall ggc.

#11 BeyonD)GoDLike

    Demagog forumowy

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 604 postów
  • Gender:Male
  • Location:Wawa-Sopot-Gdynia
  • Serwer: Garena
  • Nick: BeyonD)GoDLike

Napisano 14 April 2010 - 22:58

Juz wszystkie wyprubowalem:/ Chyba reinstal zrobie

reinstal poszedl i nadal nic...

#12 siedzenaganku2

    Świeżo upieczony forumowicz

  • Użytkownik
  • 8 postów
  • Serwer: Garena
  • Nick: siedzenaganku2

Napisano 14 April 2010 - 23:07

CYTAT(BeyonD)GoDLike @ Apr 14 2010, 22:58) <{POST_SNAPBACK}>
Juz wszystkie wyprubowalem:/ Chyba reinstal zrobie

reinstal poszedl i nadal nic...


ja tez zrobilem reinstal i dalej lipa

to jakas grubsza afera chyba jest

#13 maniac

    Bełkoczący forumowicz

  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 126 postów
  • Location:oka
  • Serwer: Garena
  • Nick: ft_maniac

Napisano 14 April 2010 - 23:09

Podobno ktoś ddosuje ggc, kumpel znalazl linka o tym u nich na forum, ale juz i ono nie działa.

#14 BeyonD)GoDLike

    Demagog forumowy

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 604 postów
  • Gender:Male
  • Location:Wawa-Sopot-Gdynia
  • Serwer: Garena
  • Nick: BeyonD)GoDLike

Napisano 14 April 2010 - 23:10

Ddosuje? Zastanawialem sie czy jak teraz reinstall zrobilem gareny to czy moze jakas zapora antywira nie bedzie go blokowac:D...

#15 siedzenaganku2

    Świeżo upieczony forumowicz

  • Użytkownik
  • 8 postów
  • Serwer: Garena
  • Nick: siedzenaganku2

Napisano 14 April 2010 - 23:13

nie weszles!

#16 Trafik

    Mówca forumowy

  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 426 postów
  • Gender:Male
  • Location:Wawka
  • Serwer: Garena
  • Nick: Traficzek

Napisano 14 April 2010 - 23:13

just ggc padlo biggrin.gif

#17 Zwierzak_Soczew

    Niemy forumowicz

  • Użytkownik
  • Pip
  • 47 postów
  • Gender:Male
  • Location:Soczewka
  • Serwer: Garena
  • Nick: Zwierzak_Soczew

Napisano 14 April 2010 - 23:15

No super mi też nie działa....Cała noc w plecy sleep.gif

#18 siedzenaganku2

    Świeżo upieczony forumowicz

  • Użytkownik
  • 8 postów
  • Serwer: Garena
  • Nick: siedzenaganku2

Napisano 14 April 2010 - 23:15

go demotywatory

#19 ДЭНДАВ

    Bełkoczący forumowicz

  • Organizator
  • PipPipPip
  • 231 postów
  • Gender:Male
  • Serwer: Garena

Napisano 14 April 2010 - 23:17

Świetnie mi tez nie smiga



Piszę poprawnie po polsku .
------------------------------------------------------------------------------------

#20 BeyonD)GoDLike

    Demagog forumowy

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 604 postów
  • Gender:Male
  • Location:Wawa-Sopot-Gdynia
  • Serwer: Garena
  • Nick: BeyonD)GoDLike

Napisano 14 April 2010 - 23:21

Juz zalozone konto na bn:D...





Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych