![]() ![]() |
Dec 4 2009, 22:10
|
|
![]() Invoker ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 5-September 07 Serwer: Garena Nick: Nedar. |
W tym temacie proszę pisać zgłoszenia do turnieju, o schemacie podanym niżej:
Nazwa Klanu: Tag: Logo klanu (100x100 px jpg): Nicki Graczy (GGC): Kontakt do organizatorów: Wszystkie drużyny, które zgłosiły się wcześniej, są proszone o podanie mi swojego logo, najlepiej na priv. Proszę o podawanie od razu pełnego składu. Proszę podawać wszystko uzupełnione wedle schematu, bez żadnych luk. W tym temacie można również dodawać różnego rodzaju poprawki do składów, po uzupełnieniu przeze mnie taki post będzie kasowany. Lepiej jest to zrobić, niż edytować wcześniejszy post, gdyż po prostu mogę tego nie zauważyć. I jeszcze jedno: wiem, że może komuś nie podobać się moja taktyka o usuwaniu niepełnych zgłoszeń, ale musicie się przyzwyczaić, bo lubie mieć wszystko uzupełnione od razu. Za tą komplikację serdecznie przepraszam, ale jestem trochę pedantyczny, więc cenie sobie porządek. Pozdrawiam. Zapisy trwają do dnia 11 grudnia (włącznie) Ten post został edytowany przez Nedar: Dec 9 2009, 08:15 -------------------- ![]() ![]() Potężna wichura, łamiąc duże drzewa, trzciną zaledwie tylko kołysze. Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Tak, wiem, wtedy nie będzie zmiłowania, łaski nie będzie. Tak wiem, dziś nasza kolej, już ustawiony sprzęt jest na stole. (...) Siwy dym i białe sadze, będzie dzisiaj kamikadze. Tak wiem będą jasełka, wszyscy gotowi i nikt nie pęka, kamień na kamieniu tutaj nie zostanie. My królowie mety, ryjemy berety - Stachursky |
|
|
|
Dec 5 2009, 14:45
|
|
![]() Silencer ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 18-October 08 Serwer: Garena Nick: Gru8y |
Czemu Hubi Uprawia Judo / Hubi
Logo: ![]() konto na forum / konto na ggc Gru8son / Gru8y gg:3247552 Hubi / Hubi. Qlko / Qlko Wimt / Wimt Fen / Fenik / Kochoniasty MicNoc / MicNoc Markno_ / Markno_ Drako / Drako. olo / olo69
Ten post został edytowany przez Gru8son: Dec 6 2009, 16:56 -------------------- Lubie Szydere. ![]() |
|
|
|
Dec 5 2009, 16:01
|
|
![]() Silencer ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 16-July 09 Serwer: Garena Nick: Dziuba Klan: Power Rangers |
o Choj ChodziArbooz dendaw d1ee dlking Dziuba gg 5766740 -FireFrog- Rashal the.Pickles think`different
Ten post został edytowany przez Nedar: Dec 6 2009, 12:35 -------------------- ![]() |
|
|
|
Dec 5 2009, 20:01
|
|
![]() Invoker ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Super Moderator Dołączył: 27-October 08 Skąd: Krakow Serwer: Garena Nick: Cumulonimbus- |
![]() Nazwa Klanu: Flying Spaghetti Monster Tag: FSM Nicki Graczy (GGC): Cumulonimbus- krova BeyonD)GodLike Rycerz_Milosci w1ldfire Kontakt do organizatorów: 4965468 Resztę dopiszę jutro !
Ten post został edytowany przez Cumulonimbus: Dec 6 2009, 13:56 -------------------- ![]() |
|
|
|
Dec 5 2009, 20:25
|
|
![]() Invoker ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 5-September 07 Serwer: Garena Nick: Nedar. |
Proszę nie dawać tutaj niekompletnych informacji o klanie, wszelkie takowe będą usuwane, a do zapisu potrzeba min. 3-4 ludzi + wszystkie obowiązkowe pola.
-------------------- ![]() ![]() Potężna wichura, łamiąc duże drzewa, trzciną zaledwie tylko kołysze. Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Tak, wiem, wtedy nie będzie zmiłowania, łaski nie będzie. Tak wiem, dziś nasza kolej, już ustawiony sprzęt jest na stole. (...) Siwy dym i białe sadze, będzie dzisiaj kamikadze. Tak wiem będą jasełka, wszyscy gotowi i nikt nie pęka, kamień na kamieniu tutaj nie zostanie. My królowie mety, ryjemy berety - Stachursky |
|
|
|
Dec 5 2009, 20:38
|
|
![]() Kolega Demona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Junior Admin Dołączył: 19-June 08 Skąd: Sztokholm Serwer: Garena Nick: kamikadzePL Klan: Muminki! |
![]() Nazwa Klanu: The Royals Tag: RLS DotA Nicki Graczy (GGC): RLS.kamikadze RLS.Bosu RLS.Marshall RLS.uniden RLS.kacd MM|Taboo kim0z Kontakt do organizatorów: 1603078 (Even/kamikadze)
Ten post został edytowany przez Even: Dec 6 2009, 21:16 -------------------- Pozdrawiam wszystkich tych, którzy ochrzcili mnie jako najlepszego moderatora roku! Ucieszycie się niezmiernie, powiadam Wam, gdyż w tematach dyskusyjnych zabraknie moich postów, choć oczywiście zbędne posty będą usuwane ;)
Szkoda jednak,, że tak mało jest ludzi, z którymi można podyskutować na poziomie... "Bycie 'pro' nie oznacza tego, że masz 100 cs'a w 15 minucie, lub 20:0 pod koniec gry. Bycie 'pro' to stan umysłu, a jedynym sposobem na polepszenie swoich umiejętności, jest zmiana toku rozumowania na inny" Co Ty tam wiesz o byciu pro ... ![]() |
|
|
|
Dec 5 2009, 21:52
|
|
CYTAT(VorCan) Przecież napisałem wyraźnie ludzi, którzy będą grali. Czy to ważne pod jakim tagiem/nazwą i z jakim logiem? Na chwilę obecną tego nie wiemy, na pewno zanim turniej się rozpocznie uzupełnię, więc w czym problem? Otóż w tym problem, że w 1 poście wyraźnie napisane jest, co należy zawrzeć w zgłoszeniu. Drużyny dodaje można powiedzieć na bieżąco, a nie chcę mi się siedzieć i non stop poprawiać/dodawać czegoś. A chyba nie jest problemem napisać od razu wszystko, można chociażby zapisać się 3 dni później i wszystko zawrzeć. A jeżeli kogoś uraziłem tym, że chcę dostać wszystko poprawnie, to przepraszam. A offtop usuwam po raz kolejny, od komentarzy jest stosowny temat. Ten post został edytowany przez Nedar: Dec 5 2009, 21:53 -------------------- ![]() ![]() Potężna wichura, łamiąc duże drzewa, trzciną zaledwie tylko kołysze. Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Tak, wiem, wtedy nie będzie zmiłowania, łaski nie będzie. Tak wiem, dziś nasza kolej, już ustawiony sprzęt jest na stole. (...) Siwy dym i białe sadze, będzie dzisiaj kamikadze. Tak wiem będą jasełka, wszyscy gotowi i nikt nie pęka, kamień na kamieniu tutaj nie zostanie. My królowie mety, ryjemy berety - Stachursky |
|
|
|
Dec 5 2009, 22:34
|
|
![]() Oi! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 9-October 08 Skąd: Oi! Serwer: Garena Nick: Oi! Klan: Oi! |
Nazwa Klanu: Just Fail
Tag: JF ![]() Nicki Graczy (GGC): - Drewas ? - Kapik_pl - Varnquein - Artie25 - Neawin - PeNaNo - orq12345 - Tomashev Kontakt do organizatorów: 5975654 Drewas gg drewas20@wp.pl
Ten post został edytowany przez Drewas: Dec 7 2009, 20:01 -------------------- ![]() |
|
|
|
Dec 6 2009, 11:54
|
|
|
Stalker ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 11-January 08 Serwer: Garena Nick: mnickEXE |
Nazwa klanu: DoubleTT
Tag: DTT Kontakt GG: 3087078 ![]() Nicki grczy: mnick / mnickEXE 1man1jar Gucio TEH Urizziel ManOworlD oczy-kobry Dette2 cu1 Austlik Nicki mogą sie nieznacznie różnić od tych na GGC
Ten post został edytowany przez mnick: Dec 10 2009, 19:06 -------------------- ![]() |
|
|
|
Dec 6 2009, 12:50
|
|
![]() Silencer ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 14-December 08 Skąd: Zielona Góra Serwer: Garena Nick: BuFFeK- Klan: The Cheaters |
Nazwa: The Cheaters
Tag: TC ![]() Nicki graczy: BuFFeK- .GoD-^ Cash8 gasior Belial~) pr0nick SyKoo Kontakt: 1303820 ![]() Done. Ten post został edytowany przez Nedar: Dec 6 2009, 15:03 -------------------- ![]() Ten zły. |
|
|
|
Dec 6 2009, 19:35
|
|
|
Stalker ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 11-October 08 Serwer: Garena Nick: Freken |
Nazwa Klanu:Bez Nazwy
Tag: BN Logo klanu (100x100 px jpg): ![]() Nicki Graczy (GGC): Freken Mattio_PL Quard Bugda Hulcior Kontakt do organizatorów: GG 2881980
Ten post został edytowany przez Nedar: Dec 7 2009, 19:51 |
|
|
|
Dec 6 2009, 21:02
|
|
|
Stalker ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 15-November 08 Serwer: Lordaeron Nick: vorcan |
Nazwa: district
Tag: district Logo: ![]() Nicki(GGC): district!37 district!658 district!01 district!142 district!08 district!720 district!22 district!09 mr.Remigiusz kontakt: 3552755
Ten post został edytowany przez Nedar: Dec 7 2009, 19:52 |
|
|
|
Dec 6 2009, 21:44
|
|
|
Tinker ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 15-July 09 Serwer: Northrend Nick: Shinkansen |
Going For Ownage.DotA
GFO.DotA GFO^Shin GFO^Superhandz GFO^KraBu GFO^Jin-SID GFO^Quax GFO^xKarlinx GFO^tyraczaszek Shinkansen: darick_lang@interia.pl, 2287520 Ten post został edytowany przez Shinkansen: Dec 9 2009, 12:50 |
|
|
|
Dec 7 2009, 15:17
|
|
![]() Invoker ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 3-June 07 Skąd: Krk Serwer: Garena Nick: jureq |
The Mighy Moo
TMM LOGO ZA DUŻEGreenApple- [CL] dobson89 jureq Dakkon Jose.php kontakt: greenapple105@gmail.com , gg 2504592 sry ze logo tkie duze, dzis wieczorem zmniejsze i wrzuce normalne edit: dodalem zmniejszony obrazek
Ten post został edytowany przez Nedar: Dec 8 2009, 08:48 -------------------- |
|
|
|
Dec 7 2009, 16:26
|
|
![]() Tinker ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 5-January 09 Skąd: Zabrze Serwer: Garena Nick: NLNS][Michal Klan: no life no skill |
no life no skill / NLNS
NoDy89 - gg 8246296 Iwanss Verming C4pl Osks tQ^Paczekk Mlody91
Ten post został edytowany przez Nedar: Dec 8 2009, 08:48 |
|
|
|
Dec 8 2009, 16:38
|
|
|
Tinker ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 22-November 08 Serwer: Azeroth |
Szpilen
![]() PlayerLBN - gg 6601621 Crejzi Krzem Bottle.of.Whine Idid Makaronek ^Nodi
Ten post został edytowany przez Nedar: Dec 9 2009, 09:46 |
|
|
|
Dec 8 2009, 17:10
|
|
|
Tinker ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 19-September 08 Serwer: Inny... Nick: keleborn18 |
![]() Nazwa Klanu :Teddy Bears Tag: TB.Dota Nicki Graczy (GGC): TB.Keleborn TB.Kakarotto TB.Woland TB.Szatan TB.Wosk TB.Kailu TB.No^Reason kontakt do organizatora gg:6458917 lub przez forum :keleborn18
|
|
|
Dec 8 2009, 18:41
|
|
![]() Tinker ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 4-December 09 Skąd: Wrocław Serwer: Garena Nick: Ad-M Klan: Ultra Frogi |
Klan: Ultra Frogi
tag: UF ![]() członkowie (garena): JungeRo xexraa Tovgan Ad-M (założyciel, gg: 1244222 , skype: ad-mp. , pw na forum) DongiovanniI Preezes Skaiven Elvedax
|
|
|
Dec 9 2009, 01:17
|
|
![]() Stalker ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 11-August 09 Skąd: WarszaWiak Serwer: Garena Nick: _aLcmaN |
Klan: PolishMe
LOGO ZA DUŻEczłonkowie: -PolishMe^Bejbe -PolishMe^Bicz -PolishMe^CKY -dymon123 -szmulson -LzK^ Kontakt (5206943) mogłem się walnąć w nickach ale mniejwięcej tak
Ten post został edytowany przez JoY: Dec 9 2009, 14:48 |
|
|
|
Dec 9 2009, 16:46
|
|
![]() Newbie ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 24-June 09 Skąd: Płock Serwer: Garena Nick: grabash |
Masturbators Proburzyciels/ MP
![]() grabarz / grabash marycha / marycha buhhmaher / patricao biedroneczka / biedroneczka miszka / miszka Momochi_20 / Momochi_20 grabarz.maks[at]wp.pl, gg: 1360264, irc: grabash
Ten post został edytowany przez Nedar: Dec 10 2009, 18:40 -------------------- Dziwnym nie jest
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5th September 2010 - 07:23 |