![]() ![]() |
Dec 4 2009, 22:22
|
|
![]() Invoker ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 5-September 07 Serwer: Garena Nick: Nedar. |
Wszelkie pytania, prośby, sugestie proszę pisać w tym oto temacie.
-------------------- ![]() ![]() Potężna wichura, łamiąc duże drzewa, trzciną zaledwie tylko kołysze. Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Tak, wiem, wtedy nie będzie zmiłowania, łaski nie będzie. Tak wiem, dziś nasza kolej, już ustawiony sprzęt jest na stole. (...) Siwy dym i białe sadze, będzie dzisiaj kamikadze. Tak wiem będą jasełka, wszyscy gotowi i nikt nie pęka, kamień na kamieniu tutaj nie zostanie. My królowie mety, ryjemy berety - Stachursky |
|
|
|
Dec 4 2009, 22:43
|
|
![]() Invoker ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Weteran Dołączył: 21-January 08 Skąd: Szczytno Serwer: Garena Nick: krova |
Grupy beda w calosci losowane, czy planujecie rozstawiac jakies druzyny?
-------------------- ![]() A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk I have a workstation. |
|
|
|
Dec 4 2009, 22:44
|
|
![]() Invoker ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 5-September 07 Serwer: Garena Nick: Nedar. |
Na 100% nie powiem, ale raczej wszystko będzie losowane
Ten post został edytowany przez Nedar: Dec 4 2009, 22:47 -------------------- ![]() ![]() Potężna wichura, łamiąc duże drzewa, trzciną zaledwie tylko kołysze. Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Tak, wiem, wtedy nie będzie zmiłowania, łaski nie będzie. Tak wiem, dziś nasza kolej, już ustawiony sprzęt jest na stole. (...) Siwy dym i białe sadze, będzie dzisiaj kamikadze. Tak wiem będą jasełka, wszyscy gotowi i nikt nie pęka, kamień na kamieniu tutaj nie zostanie. My królowie mety, ryjemy berety - Stachursky |
|
|
|
Dec 5 2009, 00:25
|
|
|
الشيشة ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator działu DotA Dołączył: 17-August 09 Skąd: Warszawa Serwer: Garena Nick: Szajsza |
Zrobimy tak żeby było w miarę sprawiedliwie, a i żeby słabsze teamy mogły mieć przyjemność z gry.
|
|
|
|
Dec 5 2009, 14:25
|
|
|
Stalker ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 17-September 08 Skąd: Głogów Serwer: Garena Nick: Kacd |
Czyli coś ala koszyki z drużynami dobrymi, słabymi i średnimi
|
|
|
|
Dec 5 2009, 15:18
|
|
|
Stalker ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 11-October 08 Serwer: Garena Nick: Freken |
Jesli ktos szuka +1 na ten turniej to pm
Ten post został edytowany przez Frekenn: Dec 5 2009, 15:18 |
|
|
|
Dec 5 2009, 15:24
|
|
|
HoN>DotA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 16-March 08 Serwer: Inny... Nick: hulcior |
Same here!
-------------------- CYTAT 01:43 [All] (DTS|Dendi^) shoutout to hultek Oh hai01:46 [All] (DTS|Dendi^) best poland player |
|
|
|
Dec 5 2009, 19:29
|
|
|
Tinker ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 27-October 09 Serwer: Garena Nick: Ziban |
Same!
|
|
|
|
Dec 5 2009, 19:47
|
|
![]() W 2010 zostane mistrzem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 5-April 08 Skąd: Brodnica Serwer: Garena Nick: kim0z |
Freken, hulcior, tworzymy jakis slaby team?
-------------------- nexus
18:51:40 :P:P 18:51:42 ale wiesz 18:51:45 lepszy ja niż niq nexus 18:51:51 który jeszcze na kompie siedzi nexus 18:52:00 i jedyną dziewczyną z jaką gada jest diff |
|
|
|
Dec 5 2009, 19:59
|
|
![]() Invoker ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 13-August 08 Skąd: Kraków Serwer: Garena Nick: Wezyr |
Szukam teamu jak coś!!!
-------------------- http://yfrog.com/mspotmpj
"Wezyr jesteś takim gównem ze potm'a ogram Cie w 2minuty" W Dodatku nie grałem DotA 2 miesiace. |
|
|
|
Dec 7 2009, 15:25
|
|
![]() Invoker ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 3-June 07 Skąd: Krk Serwer: Garena Nick: jureq |
nie moglem znalezc w regulaminie: 1 mecz na tydzien? czy jak?
-------------------- |
|
|
|
Dec 7 2009, 19:42
|
|
Grupy rozgrywane przez 2 tygodnie, później pewnie będzie 1 mecz na tydzień.
-------------------- ![]() ![]() Potężna wichura, łamiąc duże drzewa, trzciną zaledwie tylko kołysze. Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Tak, wiem, wtedy nie będzie zmiłowania, łaski nie będzie. Tak wiem, dziś nasza kolej, już ustawiony sprzęt jest na stole. (...) Siwy dym i białe sadze, będzie dzisiaj kamikadze. Tak wiem będą jasełka, wszyscy gotowi i nikt nie pęka, kamień na kamieniu tutaj nie zostanie. My królowie mety, ryjemy berety - Stachursky |
|
|
|
Dec 7 2009, 23:23
|
|
![]() ▲▼▲▼▲▼▲▼▲ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 8-June 08 Skąd: Poznan Serwer: Garena Nick: redkmaster |
zagrałbym coś
jak komuś potrzeba carry/semi |
|
|
|
Dec 12 2009, 10:32
|
|
![]() Natural Born Killer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 25-January 09 Serwer: Garena Klan: TKT człowiek |
Kto tak wlasciwie gra w district ?
-------------------- Jak jesteś astronautką to pozdrów moje ego tam . |
|
|
|
Dec 12 2009, 10:34
|
|
To jest mgs o ile się nie mylę, więc ludzie z mgsu
|
|
|
Dec 13 2009, 18:09
|
|
|
Stalker ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 31-January 08 Serwer: Garena Nick: Zuvvo |
Czy jest mozliwosc podstawienia jednego gracza innym, jezeli jeszcze nie rozegralismy zadnej gry?
|
|
|
|
Dec 13 2009, 18:09
|
|
Tak, do czasu zagrania przez dany team pierwszej gry można dodawać/zmieniać graczy.
|
|
|
Dec 22 2009, 00:27
|
|
![]() Stalker ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 15-December 08 Skąd: Wawa-Sopot-Gdynia Serwer: Azeroth Nick: BeyonD)GoDLike |
obstawiamy top3XD?
-------------------- ![]() |
|
|
|
Dec 22 2009, 06:49
|
|
Imo pierwsze 3 miejsca podzielą: FD, district i WNKK. Ale czekam na jakąś niespodziankę
|
|
|
Dec 22 2009, 13:51
|
|
![]() Stalker ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 12-February 08 Skąd: Strzyżów Serwer: Garena Nick: X-Fade-X |
WNNK a nie WNKK -,- ! nub
Ja obstawiam Progressive Gaming na top1 ^^ -------------------- ![]() I love monkeys ! You do?? <haxOrstyLe> mi to nie przeszkadza byle bys sie nie calowal z drugim kolesiem przy mnie |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8th September 2010 - 01:49 |