![]() ![]() |
Dec 29 2009, 15:06
|
|
![]() Invoker ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 16-May 07 Skąd: Jaworzno Serwer: Garena Nick: ucp`Jacob |
Ja wiem swoje, to tyle co mam do powiedzenia. Nie mam nic do was, ale skoro oszukujecie to wiecie co was może spotkać. Tak oszukuje Ciebie i tak genialny turniej grając w WoW'a Martwym Rycerzem. Nie będę się z Tobą kłócił, bo i tak nie miałem zamiaru brać udziału w tym turnieju ze względu na jego prostotę, ale troche przesadzasz. Nie miałem zamiaru śmierdzielku. Troche fail bo nie kibicuje ~~ Po prostu nawyki z mieszkania na Chorzowskim osiedlu przez 14lat @down Tylko sie z Tobą przekomarzam ! Ten post został edytowany przez Jacob: Dec 29 2009, 15:13 |
|
|
|
Dec 29 2009, 15:07
|
|
![]() DeMoN <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: EPDL Staff Dołączył: 18-October 08 Skąd: Katowice Serwer: Garena |
Trudno... To nie przelewaj tych nawyków na forum, bo ja do ciebie nigdy nic nie napisałem. No off.
EDIT: eot @up no spoko ))) Ten post został edytowany przez Neawin: Dec 29 2009, 15:11 -------------------- 15,13 11:49 11 TEEEH 14• zawodowe skoncz
15,13 11:49 11 TEEEH 14• wkoncu 15,13 11:49 11 TEEEH 14• ***** 15,13 11:49 11 budyn 14• yy 15,13 11:49 11 TEEEH 14• oni sie nie zlituja 15,13 11:49 11 budyn 14• siedzisz z wezyrem w lawce 15,13 11:49 11 budyn 14• wiec plz... |
|
|
|
Dec 29 2009, 15:14
|
|
![]() Invoker ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 16-May 07 Skąd: Jaworzno Serwer: Garena Nick: ucp`Jacob |
Nedar, jako szanowny admin wyślij mi nagranie, dotyczy mojej osoby i chce je usłyszeć, inaczej nie masz żadnych dowodow. Dzięki czesc.
domniemanie niewinności. |
|
|
|
Dec 29 2009, 15:15
|
|
![]() Invoker ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 5-September 07 Serwer: Garena Nick: Nedar. |
Pogadam z tym anonimem, ale wątpię, żeby się zgodził
-------------------- ![]() ![]() Potężna wichura, łamiąc duże drzewa, trzciną zaledwie tylko kołysze. Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Tak, wiem, wtedy nie będzie zmiłowania, łaski nie będzie. Tak wiem, dziś nasza kolej, już ustawiony sprzęt jest na stole. (...) Siwy dym i białe sadze, będzie dzisiaj kamikadze. Tak wiem będą jasełka, wszyscy gotowi i nikt nie pęka, kamień na kamieniu tutaj nie zostanie. My królowie mety, ryjemy berety - Stachursky |
|
|
|
Dec 29 2009, 15:17
|
|
![]() lifted ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 11-February 08 Skąd: Gdańsk Serwer: Northrend Nick: Dakota-_- |
nie wiem czemu ale cala ta sytuacja kojarzy mi sie z polskim sejmem
-------------------- |
|
|
|
Dec 29 2009, 15:19
|
|
Mnie nie obchodzi ten anonim. Zrozum człowieku, jesteś adminem tego turnieju, popytaj innych adminow SvM'a, Xinn'a itd. co robili kiedy w grach były fake'i. Nie mogli wyrzucić team'u od tak, bo chcą, musieli dać dowody, screeny, IP itd. Ty tych dowodow nie udostępniasz, więc mozna mysleć, że po prostu chcesz się ich(NG) pozbyć wymyslajac sobie jakieś nagranie.
Ten post został edytowany przez Jacob: Dec 29 2009, 15:20 |
|
|
|
Dec 29 2009, 15:59
|
|
![]() Invoker ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Super Moderator Dołączył: 27-October 08 Skąd: Krakow Serwer: Garena Nick: Cumulonimbus- |
Ja juz Ci Nedar napisalem jesli chcesz byc taki zasadniczy to od poczatku do konca a nie na wyrywki. Musisz okazac dowod winy bo inaczej nie mozesz sobie banowac od tak.
-------------------- ![]() |
|
|
|
Dec 29 2009, 16:05
|
|
![]() Invoker ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 5-September 07 Serwer: Garena Nick: Nedar. |
Zaraz pokaże, tylko obrobię, żeby pretensji z żadnej ze stron nie było, zostawię to, co najważniejsze żeby tego anonima nie rozgniewać.
Coś mi się Sony Vegas nie chcę zainstalować, ale prędzej czy później wrzucę tu te nagranie. Ten post został edytowany przez Nedar: Dec 29 2009, 16:08 -------------------- ![]() ![]() Potężna wichura, łamiąc duże drzewa, trzciną zaledwie tylko kołysze. Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Tak, wiem, wtedy nie będzie zmiłowania, łaski nie będzie. Tak wiem, dziś nasza kolej, już ustawiony sprzęt jest na stole. (...) Siwy dym i białe sadze, będzie dzisiaj kamikadze. Tak wiem będą jasełka, wszyscy gotowi i nikt nie pęka, kamień na kamieniu tutaj nie zostanie. My królowie mety, ryjemy berety - Stachursky |
|
|
|
Dec 29 2009, 16:13
|
|
|
ProD- get banned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 21-March 08 Serwer: Garena Nick: proD| |
czekamy....
-------------------- |
|
|
|
Dec 29 2009, 16:16
|
|
|
Tinker ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 19-October 08 Serwer: Garena |
moze sprobuj w audacity skoro tamto ci nie idzie
|
|
|
|
Dec 29 2009, 16:23
|
|
![]() Silencer ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 4-July 07 Serwer: Garena Nick: Rag.Wild Klan: Nie posiadam. |
jakiś głupi ten anonim, czego się ma niby bać? Nie będą go lubić na forum ludzie, którzy oszukują? Jeśli wkopuje swoich kolegów to albo mu wybaczą, bo jednak takie coś powinno się zgłosić, a jeśli nie, to niech poszuka lepszych kolegów. Debil. Mam nadzieję, że nie dostanę warna za obrażanie anonimowej osoby.
a i jeszcze jedno, Nedar, po co Ci sony vegas do cięcia pliku audio?^^ Jeśli to plik wideo to też, nawet movie maker wystarczy z tego co wiem. Ten post został edytowany przez W1ldfire: Dec 29 2009, 16:24 -------------------- last.fm
You're just a fuck, I can't explain it 'cause I think you suck. I'm taking pride in telling you to fuck off and die. |
|
|
|
Dec 29 2009, 16:23
|
|
Już zainstalowane, jeszcze chwila
Już zgrywam... WTF 200mb, może jeszcze skonwertuję... Ten post został edytowany przez Nedar: Dec 29 2009, 16:40 -------------------- ![]() ![]() Potężna wichura, łamiąc duże drzewa, trzciną zaledwie tylko kołysze. Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Tak, wiem, wtedy nie będzie zmiłowania, łaski nie będzie. Tak wiem, dziś nasza kolej, już ustawiony sprzęt jest na stole. (...) Siwy dym i białe sadze, będzie dzisiaj kamikadze. Tak wiem będą jasełka, wszyscy gotowi i nikt nie pęka, kamień na kamieniu tutaj nie zostanie. My królowie mety, ryjemy berety - Stachursky |
|
|
|
Dec 29 2009, 16:37
|
|
![]() z rusztu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 24-September 08 Skąd: Poznań Serwer: Garena Nick: JF|Kielbacha Klan: Just Fail [JF] |
Pół forum w niecierpliwości oczekuje!
-------------------- 20% TYLKO!! |
|
|
|
Dec 29 2009, 16:41
|
|
|
ProD- get banned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 21-March 08 Serwer: Garena Nick: proD| |
teraz to z vegasa przepusc przez WMM -.- to bedzie mialo 20mb
-------------------- |
|
|
|
Dec 29 2009, 16:44
|
|
Wiem, ale mam remont jakiś linii co mi internet idzie, nie wiem, no wiadomo o co chodzi i mam dl 512kbps (około) i up ok. 100kbps, więc może to jeszcze chwilę zająć. Zostawiłem tylko jednego osobnika wypowiadającego się na temat, resztę, ażeby nikogo anonimowości nie urazić, usunąłem. Dodałem efekty specjalne itp. Jak to co niektórym nie starczy, to już nic nie poradzę. Wszystkich oczekujących przepraszam, ale muszą jeszcze chwilę poczekać.
Edit. Cały spam usunę gdy tylko umieszczę tutaj nagranie! Ten post został edytowany przez Nedar: Dec 29 2009, 16:45 -------------------- ![]() ![]() Potężna wichura, łamiąc duże drzewa, trzciną zaledwie tylko kołysze. Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Tak, wiem, wtedy nie będzie zmiłowania, łaski nie będzie. Tak wiem, dziś nasza kolej, już ustawiony sprzęt jest na stole. (...) Siwy dym i białe sadze, będzie dzisiaj kamikadze. Tak wiem będą jasełka, wszyscy gotowi i nikt nie pęka, kamień na kamieniu tutaj nie zostanie. My królowie mety, ryjemy berety - Stachursky |
|
|
|
Dec 29 2009, 16:49
|
|
![]() Zły modek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Super Moderator Dołączył: 29-August 07 Skąd: Wejherowo Serwer: Garena Nick: OtherKindOfEvil |
Ja tak od siebie tylko dodam pewna sprawe dla Jacoba
CYTAT Mnie nie obchodzi ten anonim. Zrozum człowieku, jesteś adminem tego turnieju, popytaj innych adminow SvM'a, Xinn'a itd. co robili kiedy w grach były fake'i. Nie mogli wyrzucić team'u od tak, bo chcą, musieli dać dowody, screeny, IP itd Tak szczerze, to jest jego turniej i moze wywalic wszystkich. Tyle ze straci wiarygodnosc i jakiekolwiek zainteresowanie. Dlatego m.in w pewnych turniejach dota.pl pewne osoby i teamy byly caly czas tolerowane z ich fanaberiami. Wiec on nic nie musi. Takie jest moje zdanie. -------------------- |
|
|
|
Dec 29 2009, 16:57
|
|
Jeśli masz dodawać jakies efekty(zmiana głosu itd) do tego to sobie odpuść. Równie dobrze ja moge zaraz coś nagrać na Vt i zrobić tak, że bedzie to spiewać pies.
|
|
|
|
Dec 29 2009, 16:58
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=shOlsFbZS6U Macie film, komu coś rozjaśni to rozjaśni. Ja swoje zrobiłem.
@up głosu nie zmieniałem, dodałem tylko grafikę i muzykę przed i po, samo nagranie ma jednego ludka zadającego pytania wyciętego i mówiącego LOL. Ten post został edytowany przez Nedar: Dec 29 2009, 16:59 -------------------- ![]() ![]() Potężna wichura, łamiąc duże drzewa, trzciną zaledwie tylko kołysze. Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Tak, wiem, wtedy nie będzie zmiłowania, łaski nie będzie. Tak wiem, dziś nasza kolej, już ustawiony sprzęt jest na stole. (...) Siwy dym i białe sadze, będzie dzisiaj kamikadze. Tak wiem będą jasełka, wszyscy gotowi i nikt nie pęka, kamień na kamieniu tutaj nie zostanie. My królowie mety, ryjemy berety - Stachursky |
|
|
|
Dec 29 2009, 16:59
|
|
|
nedar właśnie chodzi o to by kazdy mógł rozpoznac kapusia bądz tego gracza (który grał na fake) a nie zatuszoway głos....to wtedy mógłby powiedziec każdy
-------------------- |
|
|
|
Dec 29 2009, 16:59
|
|
Ja tak od siebie tylko dodam pewna sprawe dla Jacoba Tak szczerze, to jest jego turniej i moze wywalic wszystkich. Tyle ze straci wiarygodnosc i jakiekolwiek zainteresowanie. Dlatego m.in w pewnych turniejach dota.pl pewne osoby i teamy byly caly czas tolerowane z ich fanaberiami. Wiec on nic nie musi. Takie jest moje zdanie. Wiem nawet o jakie osoby i teamy ci chodzi |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8th September 2010 - 01:32 |