![]() ![]() |
Dec 8 2009, 09:38
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() Invoker ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 5-September 07 Serwer: Garena Nick: Nedar. |
Do klasyfikacji będzie wpisywana każda drużyna, która zgłosiła uczestnictwo. W razie rozpadu klanu kapitan ma prawo przekazać punkty innej drużynie, jednak nie może tego robić częściej niż co sezon, a od punktów przekazanych odjęte zostanie 2 punkty za sam zapis.
Tabelka wykonana przez krovę, kolorystysznie popsuta przez Nedara.Punkty będą dodawane po każdej fazie (grupy, drabinka) i będą podawane w postaci 2+x+x, na koniec sezonu będą one sumowane.Ten post został edytowany przez ShroomOfDoom: Feb 3 2010, 08:51 -------------------- ![]() ![]() Potężna wichura, łamiąc duże drzewa, trzciną zaledwie tylko kołysze. Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Tak, wiem, wtedy nie będzie zmiłowania, łaski nie będzie. Tak wiem, dziś nasza kolej, już ustawiony sprzęt jest na stole. (...) Siwy dym i białe sadze, będzie dzisiaj kamikadze. Tak wiem będą jasełka, wszyscy gotowi i nikt nie pęka, kamień na kamieniu tutaj nie zostanie. My królowie mety, ryjemy berety - Stachursky |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dec 18 2009, 16:26
|
|
![]() ‰ na 100% ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 9-October 07 Skąd: Czarne Serwer: Garena |
CYTAT o Choj Chodzi :2-2 (maniery) = 0 oCC miało mieć jeszcze -2 Słuszna uwaga, edytowałem ale coś się zepsuło Ten post został edytowany przez Nedar: Dec 18 2009, 22:42 -------------------- |
|
|
|
Dec 28 2009, 13:59
|
|
![]() Invoker ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Weteran Dołączył: 21-January 08 Skąd: Szczytno Serwer: Garena Nick: krova |
Dlaczego wszyscy maja 2 a wy macie 9? ;d
-------------------- ![]() A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk I have a workstation. |
|
|
|
Dec 28 2009, 14:21
|
|
![]() Silencer ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 24-May 08 Skąd: Zabrze Serwer: Garena Nick: MicNoc |
I jakim cudem można było zdobyć 14?
|
|
|
|
Dec 28 2009, 14:22
|
|
![]() Invoker ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 16-May 07 Skąd: Jaworzno Serwer: Garena Nick: ucp`Jacob |
To pewnie te ukryte punkty
|
|
|
|
Dec 28 2009, 14:28
|
|
![]() Silencer ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 24-May 08 Skąd: Zabrze Serwer: Garena Nick: MicNoc |
Aa, te za smsy
|
|
|
|
Dec 28 2009, 15:15
|
|
![]() Invoker ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 18-February 08 Serwer: Azeroth |
Rozumiem ze moze byc ze np , mgs wszystko wygra a progressive gaming i tak bedzie mialo wiecej pkt za dobre sprawowanie ?
|
|
|
|
Dec 28 2009, 15:22
|
|
![]() Invoker ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Weteran Dołączył: 21-January 08 Skąd: Szczytno Serwer: Garena Nick: krova |
Rozumiem ze moze byc ze np , mgs wszystko wygra a progressive gaming i tak bedzie mialo wiecej pkt za dobre sprawowanie ? Tak, ale te punkty decyduja (z tego co zrozumialem) tylko o 'zaproszeniu' do czwartej edycji turnieju. Nie o rozdawaniu miejsc / nagrod ;d -------------------- ![]() A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk I have a workstation. |
|
|
|
Dec 28 2009, 15:26
|
|
![]() Invoker ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 5-September 07 Serwer: Garena Nick: Nedar. |
Tak sobie pomyślałem, że usuwam generalną punktację - teamy, które zajęły miejsca od 16 w górę, czyli tam po fazie grupowej, będą dostawać odpowiednie punkty. Nie ma co sobie uprzykrzać życia, jak to powiedział mój znajomy Neawin
Ten post został edytowany przez Nedar: Dec 28 2009, 15:26 -------------------- ![]() ![]() Potężna wichura, łamiąc duże drzewa, trzciną zaledwie tylko kołysze. Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Tak, wiem, wtedy nie będzie zmiłowania, łaski nie będzie. Tak wiem, dziś nasza kolej, już ustawiony sprzęt jest na stole. (...) Siwy dym i białe sadze, będzie dzisiaj kamikadze. Tak wiem będą jasełka, wszyscy gotowi i nikt nie pęka, kamień na kamieniu tutaj nie zostanie. My królowie mety, ryjemy berety - Stachursky |
|
|
|
Dec 28 2009, 15:28
|
|
![]() Gwiastka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 5-April 08 Skąd: Poznań>WIDZEW Serwer: Garena |
Niezła ta klasyfikacja generalna pod PROGRESSIVE GAMING
`-` -------------------- ![]() |
|
|
|
Dec 28 2009, 15:30
|
|
![]() DeMoN <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: EPDL Staff Dołączył: 18-October 08 Skąd: Katowice Serwer: Garena |
Tak sobie pomyślałem, że usuwam generalną punktację - teamy, które zajęły miejsca od 16 w górę, czyli tam po fazie grupowej, będą dostawać odpowiednie punkty. Nie ma co sobie uprzykrzać życia, jak to powiedział mój znajomy Neawin Ja ci powiedziałem byś w ogóle usunął tą beznadziejną punktacje, ale dzięki ))) Oj trochę się posugerowałem twą wypowiedzią Ten post został edytowany przez Nedar: Dec 28 2009, 15:33 -------------------- 15,13 11:49 11 TEEEH 14• zawodowe skoncz
15,13 11:49 11 TEEEH 14• wkoncu 15,13 11:49 11 TEEEH 14• ***** 15,13 11:49 11 budyn 14• yy 15,13 11:49 11 TEEEH 14• oni sie nie zlituja 15,13 11:49 11 budyn 14• siedzisz z wezyrem w lawce 15,13 11:49 11 budyn 14• wiec plz... |
|
|
|
Dec 28 2009, 15:30
|
|
![]() Invoker ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Super Moderator Dołączył: 27-October 08 Skąd: Krakow Serwer: Garena Nick: Cumulonimbus- |
1. Kill 4 Fun - +4 pkt za wyjście z grupy, +3 pkt za zwycięstwa, +4 pkt za brak porażek w grupie +1 pkt = 12pkt
a tutaj maja 14 -------------------- ![]() |
|
|
|
Dec 28 2009, 15:32
|
|
Tak sobie pomyślałem, że usuwam generalną punktację - teamy, które zajęły miejsca od 16 w górę, czyli tam po fazie grupowej, będą dostawać odpowiednie punkty. Nie ma co sobie uprzykrzać życia, jak to powiedział mój znajomy Neawin Tak więc nie będzie żadnych punktów za nic innego niż wygrane. Pozdrawiam i skończcie te płacze wasze. -------------------- ![]() ![]() Potężna wichura, łamiąc duże drzewa, trzciną zaledwie tylko kołysze. Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Tak, wiem, wtedy nie będzie zmiłowania, łaski nie będzie. Tak wiem, dziś nasza kolej, już ustawiony sprzęt jest na stole. (...) Siwy dym i białe sadze, będzie dzisiaj kamikadze. Tak wiem będą jasełka, wszyscy gotowi i nikt nie pęka, kamień na kamieniu tutaj nie zostanie. My królowie mety, ryjemy berety - Stachursky |
|
|
|
Dec 28 2009, 15:33
|
|
![]() Kolega Demona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Junior Admin Dołączył: 19-June 08 Skąd: Sztokholm Serwer: Garena Nick: kamikadzePL Klan: Muminki! |
+2 które każda z drużyn dostaje na start.
Usuń tą drabinkę, bo bez sensu ona ;p -------------------- Pozdrawiam wszystkich tych, którzy ochrzcili mnie jako najlepszego moderatora roku! Ucieszycie się niezmiernie, powiadam Wam, gdyż w tematach dyskusyjnych zabraknie moich postów, choć oczywiście zbędne posty będą usuwane ;)
Szkoda jednak,, że tak mało jest ludzi, z którymi można podyskutować na poziomie... "Bycie 'pro' nie oznacza tego, że masz 100 cs'a w 15 minucie, lub 20:0 pod koniec gry. Bycie 'pro' to stan umysłu, a jedynym sposobem na polepszenie swoich umiejętności, jest zmiana toku rozumowania na inny" Co Ty tam wiesz o byciu pro ... ![]() |
|
|
|
Dec 29 2009, 13:39
|
|
![]() Stalker ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 18-February 09 Serwer: Garena Nick: swirO |
Coraz to więcej zmian naprawdę śmiesznie się robi ;D drużyna która ma odpaść i tak odpadnie bez względu na to czy będzie miała 9999999 pkt za dobre zachowanie czy coś innego;D btw ---> ujemne pkt tez się przydają skoro wszystkim tak na nich zależy to też będą przestrzegać zasad żeby ich nie stracić.
Pozdrawiam. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Dec 29 2009, 14:49
|
|
Tylko ja do tabelki jak widać talentu nie mam, niech ktoś mi zrobi taką w htmlu
-------------------- ![]() ![]() Potężna wichura, łamiąc duże drzewa, trzciną zaledwie tylko kołysze. Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Tak, wiem, wtedy nie będzie zmiłowania, łaski nie będzie. Tak wiem, dziś nasza kolej, już ustawiony sprzęt jest na stole. (...) Siwy dym i białe sadze, będzie dzisiaj kamikadze. Tak wiem będą jasełka, wszyscy gotowi i nikt nie pęka, kamień na kamieniu tutaj nie zostanie. My królowie mety, ryjemy berety - Stachursky |
|
|
|
Dec 29 2009, 15:49
|
|
![]() Invoker ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 18-February 08 Serwer: Azeroth |
|
|
|
|
Dec 29 2009, 16:59
|
|||||||||||||
-------------------- ![]() A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk I have a workstation. |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
Dec 29 2009, 17:36
|
|
<table cellpadding=2 cellspacing=1 bgcolor=#CCCCCC> <tr bgcolor=#D6D6D6><td>Miejsce</td><td>Nazwa</td><td>Punkty</td></tr> <tr><td>1</td><td>Druzyna 1</td><td>Milion</td></tr> <tr bgcolor=#D6D6D6><td>2</td><td>Druzyna 2</td><td>TysioncPincetStoDziewincet</td></tr> <tr><td>3</td><td>Druzyna 3</td><td>0</td></tr> </table> Zacytuj mnie Nedar. Dzięki krova ;* -------------------- ![]() ![]() Potężna wichura, łamiąc duże drzewa, trzciną zaledwie tylko kołysze. Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Tak, wiem, wtedy nie będzie zmiłowania, łaski nie będzie. Tak wiem, dziś nasza kolej, już ustawiony sprzęt jest na stole. (...) Siwy dym i białe sadze, będzie dzisiaj kamikadze. Tak wiem będą jasełka, wszyscy gotowi i nikt nie pęka, kamień na kamieniu tutaj nie zostanie. My królowie mety, ryjemy berety - Stachursky |
|
|
|
Feb 3 2010, 08:52
|
|
Ok, punkty zaktualizowane na bazie - 1p wygrana WB 0,5p wygrana LB. W razie błędów proszę o zwrócenie mi uwagi. Punkty w puli wielkiego finału: 1,5p [z banów] + 2p za zwycięstwo = 3,5p
Aha, żeby płaczu nie było: z drużyn będą wybrane najlepsze, nie wiem w której edycji, będzie to albo 3 albo 5. Pozdrawiam. Ten post został edytowany przez ShroomOfDoom: Feb 3 2010, 08:54 -------------------- ![]() ![]() Potężna wichura, łamiąc duże drzewa, trzciną zaledwie tylko kołysze. Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Tak, wiem, wtedy nie będzie zmiłowania, łaski nie będzie. Tak wiem, dziś nasza kolej, już ustawiony sprzęt jest na stole. (...) Siwy dym i białe sadze, będzie dzisiaj kamikadze. Tak wiem będą jasełka, wszyscy gotowi i nikt nie pęka, kamień na kamieniu tutaj nie zostanie. My królowie mety, ryjemy berety - Stachursky |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5th September 2010 - 07:41 |