![]() ![]() |
Dec 12 2009, 07:47
|
|
![]() Invoker ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 5-September 07 Serwer: Garena Nick: Nedar. |
W tym temacie zamieszczane będą wszelkie informacje czy ogłoszenia ze strony organizatorów.
09.12.2009 Poszukujemy kogoś, kto zrobi nam film odnoście naszego cupa. Może on być albo w postaci tylko dla First Blooda, z polskimi napisami, albo dla całego cupa, z angielskimi. Czemu tak późno? Niestety nasz wcześniejszy moviemaker się wycofał, więc właśnie w tym tkwi problem. Jako wynagrodzenie coś tam może być pod koniec cupa, ale nie obiecuje. W razie chęci do pomocy, proszę pisać na pw/gg: 8806787. ___________________________________ Pozostały już tylko trochę ponad 2 dni do końca zapisów. Zapisy kończą się ok. 20 w piątek, żeby wszystko zdążyć ułożyć i aby pierwsze gry mogłyby być rozegrane już w TĄ sobotę (data domyślna, będą mogły być rozegrane do piątku następnego tygodnia). Jak ktoś dopiszę się później to niewykluczone, że uwzględnimy to, ale po cóż zwlekać wink.gif I tak, pierwsze gry będą ustawione już w ten weekend, więc ćwiczcie, aby jak największą ilość punktów zdobyć i zasłużyć sobie na wysokie miejsce zarówno w tej edycji, jak i klasyfikacji generalnej (miejsce w generalnej =/= miejsce w danym sezonie, chociaż na ogół będzie się pokrywać). ___________________________________ Dziś oficjalnie, ok. godziny 20:00 dobiegają końca zapisy do turnieju. Nieoficjalnie jednak, będą one trwały jeszcze przez pewien czas, ażeby zadowolić tych, którzy się w tych 2 tygodniach nie wyrobili. W zależności od ilości drużyn będzie stworzona nowa grupa lub po prostu będą dopisani drogą losowania to którejś z już istniejących. Co do losowania: albo będzie zrobione w programie, albo ręcznie (zrobie karteczki i wylosuje, a wszystko nagram moim telefonem ____________________________________ Program już nie będzie potrzebny, zrobię losowanie ręczne, a wszystko uwiecznie moim telefonem z aparatem 2 mpx ________________________________ Informacja: W razie, gdy nie ma danego tematu z grą (np. kolejny etap lub po prostu nie ma) nie widzę problemu, abyście mogli sobie sami taki temat założyć. Dokładne tematy zrobione przeze mnie będą widoczne dopiero w drabince Ten post został edytowany przez Nedar: Dec 11 2009, 09:43 -------------------- ![]() ![]() Potężna wichura, łamiąc duże drzewa, trzciną zaledwie tylko kołysze. Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Tak, wiem, wtedy nie będzie zmiłowania, łaski nie będzie. Tak wiem, dziś nasza kolej, już ustawiony sprzęt jest na stole. (...) Siwy dym i białe sadze, będzie dzisiaj kamikadze. Tak wiem będą jasełka, wszyscy gotowi i nikt nie pęka, kamień na kamieniu tutaj nie zostanie. My królowie mety, ryjemy berety - Stachursky |
|
|
|
Jan 27 2010, 10:10
|
|
![]() Invoker ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 5-September 07 Serwer: Garena Nick: Nedar. |
W następnym tygodniu odbędą się aż 2 tury z LB i jedna z WB, def date dla lb - piątek i niedziela godz 20:00, WB - sobota, godz. 20:00. Tak więc radzę sobie przygotować trochę wolnego czasu na rozgrywki. -------------------- ![]() ![]() Potężna wichura, łamiąc duże drzewa, trzciną zaledwie tylko kołysze. Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Tak, wiem, wtedy nie będzie zmiłowania, łaski nie będzie. Tak wiem, dziś nasza kolej, już ustawiony sprzęt jest na stole. (...) Siwy dym i białe sadze, będzie dzisiaj kamikadze. Tak wiem będą jasełka, wszyscy gotowi i nikt nie pęka, kamień na kamieniu tutaj nie zostanie. My królowie mety, ryjemy berety - Stachursky |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8th September 2010 - 01:56 |