![]() ![]() |
Dec 23 2009, 23:12
|
|
![]() Invoker ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 5-September 07 Serwer: Garena Nick: Nedar. |
J.w. , robimy LB czy też nie? Mi to bez różnicy, a zrobimy tak, jak chcecie Wy.
-------------------- ![]() ![]() Potężna wichura, łamiąc duże drzewa, trzciną zaledwie tylko kołysze. Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Tak, wiem, wtedy nie będzie zmiłowania, łaski nie będzie. Tak wiem, dziś nasza kolej, już ustawiony sprzęt jest na stole. (...) Siwy dym i białe sadze, będzie dzisiaj kamikadze. Tak wiem będą jasełka, wszyscy gotowi i nikt nie pęka, kamień na kamieniu tutaj nie zostanie. My królowie mety, ryjemy berety - Stachursky |
|
|
|
Dec 23 2009, 23:17
|
|
![]() punkciki! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 15-June 08 Skąd: . Serwer: Garena |
ty ale co jak sponsor sie wycofa?
-------------------- ![]() O_O |
|
|
|
Dec 24 2009, 03:25
|
|
![]() Kolega Demona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Junior Admin Dołączył: 19-June 08 Skąd: Sztokholm Serwer: Garena Nick: kamikadzePL Klan: Muminki! |
Tak, wesołych świąt !
Rojalsy też dłużej pograją w cupie, czyli oczywiście że tak -------------------- Pozdrawiam wszystkich tych, którzy ochrzcili mnie jako najlepszego moderatora roku! Ucieszycie się niezmiernie, powiadam Wam, gdyż w tematach dyskusyjnych zabraknie moich postów, choć oczywiście zbędne posty będą usuwane ;)
Szkoda jednak,, że tak mało jest ludzi, z którymi można podyskutować na poziomie... "Bycie 'pro' nie oznacza tego, że masz 100 cs'a w 15 minucie, lub 20:0 pod koniec gry. Bycie 'pro' to stan umysłu, a jedynym sposobem na polepszenie swoich umiejętności, jest zmiana toku rozumowania na inny" Co Ty tam wiesz o byciu pro ... ![]() |
|
|
|
Dec 24 2009, 08:40
|
|
![]() Invoker ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 5-September 07 Serwer: Garena Nick: Nedar. |
ty ale co jak sponsor sie wycofa? Jak sponsor się wycofa, to nie będzie nagród. Ale na tą edycję obiecał, że tyle da, chodzi mi o dalszą współpracę z nim w kolejnych edycjach. No, chyba, że jest gołosłowny, ale miejmy nadzieję, że nie. -------------------- ![]() ![]() Potężna wichura, łamiąc duże drzewa, trzciną zaledwie tylko kołysze. Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Tak, wiem, wtedy nie będzie zmiłowania, łaski nie będzie. Tak wiem, dziś nasza kolej, już ustawiony sprzęt jest na stole. (...) Siwy dym i białe sadze, będzie dzisiaj kamikadze. Tak wiem będą jasełka, wszyscy gotowi i nikt nie pęka, kamień na kamieniu tutaj nie zostanie. My królowie mety, ryjemy berety - Stachursky |
|
|
|
Dec 24 2009, 09:32
|
|
![]() Silencer ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 18-October 08 Serwer: Garena Nick: Gru8y |
tak
-------------------- Lubie Szydere. ![]() |
|
|
|
Dec 24 2009, 10:34
|
|
Dobra, to będzie to LB, zamykam
-------------------- ![]() ![]() Potężna wichura, łamiąc duże drzewa, trzciną zaledwie tylko kołysze. Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Tak, wiem, wtedy nie będzie zmiłowania, łaski nie będzie. Tak wiem, dziś nasza kolej, już ustawiony sprzęt jest na stole. (...) Siwy dym i białe sadze, będzie dzisiaj kamikadze. Tak wiem będą jasełka, wszyscy gotowi i nikt nie pęka, kamień na kamieniu tutaj nie zostanie. My królowie mety, ryjemy berety - Stachursky |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8th September 2010 - 01:39 |