![]() ![]() |
Jan 3 2010, 08:47
|
|
![]() Invoker ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 5-September 07 Serwer: Garena Nick: Nedar. |
W tym temacie proszę zamieszczać ewentualne zmiany w składach drużyn.
Progressive Gaming.dota: +Midway[- _ -] +Rashal +pG.RusPro +pG.WhiteNigga -pG.Roksanal - X-Fade-X - pG.ShroomOfDoom Aha, i żeby nie przesadzać, proszę o w miarę rozsądne dodawanie graczy, tak, ażeby w żadnej z drużyn liczba graczy nie przekraczała 10 graczy. Nie wiem, czy będę miał czas dodawać, ale jeżeli tu napiszecie to nie krępujcie się grać tymi osobami w turnieju, pod warunkiem, że nie są zbanowani. Ten post został edytowany przez ShroomOfDoom: Jan 18 2010, 07:40 -------------------- ![]() ![]() Potężna wichura, łamiąc duże drzewa, trzciną zaledwie tylko kołysze. Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Tak, wiem, wtedy nie będzie zmiłowania, łaski nie będzie. Tak wiem, dziś nasza kolej, już ustawiony sprzęt jest na stole. (...) Siwy dym i białe sadze, będzie dzisiaj kamikadze. Tak wiem będą jasełka, wszyscy gotowi i nikt nie pęka, kamień na kamieniu tutaj nie zostanie. My królowie mety, ryjemy berety - Stachursky |
|
|
|
Jan 3 2010, 09:04
|
|
|
Stalker ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 15-November 08 Serwer: Lordaeron Nick: vorcan |
district:
+ UF|Precedens // Precedens Dodane Ten post został edytowany przez Nedar: Jan 3 2010, 09:10 |
|
|
|
Jan 3 2010, 10:33
|
|
|
Silencer ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 24-March 08 Serwer: Garena Nick: hMrAs |
Fountain dive
+ValGaav- // ValGaav -------------------- |
|
|
|
Jan 3 2010, 15:36
|
|
![]() Stalker ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 15-April 08 Skąd: Warszawa Serwer: Garena Nick: w3IsDead/differentStyles |
wnnk
+Floyd/Floyd- Ten post został edytowany przez Diff: Jan 3 2010, 15:38 |
|
|
|
Jan 3 2010, 20:24
|
|
![]() Newbie ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 10-January 09 Skąd: Wrocław Serwer: Garena Nick: JungeRo |
Ultra Frogi:
-JungeRo +Woniak (miałem jakiś błąd (?) i nie mogłem wbić na stary login (woniak), gracz ten sam) -------------------- ![]() |
|
|
|
Jan 4 2010, 20:15
|
|
![]() Invoker ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 5-September 07 Serwer: Garena Nick: Nedar. |
Usuwam offtop
Wezyr "POLICJA, NIE GADAM" x7 na cw. Wezyrze, proszę Cię o wyrozumiałość i powstrzymanie swej młodzieńczej bulwersacji. Ban to ban, edycja kończy się w lutym, jak dobrze pójdzie, do następnej masz dostęp, jak już pisałem. Pozdrawiam. Co do dania Ci szansy Wezyr - szansa nr 1 - przyznanie się do błędu w porę, pisałem w temacie, który wtedy czytałeś i nie chciałeś się przyznać. Szansa nr 2 - nie zakładanie drama-tematów i nie pisanie drama-postów, które obrażały turniej, godząc również w organizatorów. Szansa nr 3, i tą dostałeś, zamiast bana na cały turniej ban tylko na tą edycje w nadziei, iż w następnej się opamiętasz. Mało? Więcej nie dam. Ten post został edytowany przez Nedar: Jan 4 2010, 20:23 -------------------- ![]() ![]() Potężna wichura, łamiąc duże drzewa, trzciną zaledwie tylko kołysze. Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Tak, wiem, wtedy nie będzie zmiłowania, łaski nie będzie. Tak wiem, dziś nasza kolej, już ustawiony sprzęt jest na stole. (...) Siwy dym i białe sadze, będzie dzisiaj kamikadze. Tak wiem będą jasełka, wszyscy gotowi i nikt nie pęka, kamień na kamieniu tutaj nie zostanie. My królowie mety, ryjemy berety - Stachursky |
|
|
|
Jan 4 2010, 22:21
|
|
![]() Stalker ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 7-November 09 Serwer: Garena |
Elita
- ild4var - teeron + szatanski + WhiT3Strip3S Ten post został edytowany przez Czarnoksieznik: Jan 13 2010, 19:01 |
|
|
|
Jan 4 2010, 23:52
|
|
![]() Kolega Demona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Junior Admin Dołączył: 19-June 08 Skąd: Sztokholm Serwer: Garena Nick: kamikadzePL Klan: Muminki! |
Proszę o dodanie gracza DemonPDRa do składu Royals'ów
http://www.garena.com/forum/viewpro.php?username=DemonPDRa By nie było przypadku, że ktoś myśli, że dodaje fejki do teamu. // Posta wyżej możesz usunąć, by nie było spamu. Ten post został edytowany przez Even: Jan 4 2010, 23:54 -------------------- Pozdrawiam wszystkich tych, którzy ochrzcili mnie jako najlepszego moderatora roku! Ucieszycie się niezmiernie, powiadam Wam, gdyż w tematach dyskusyjnych zabraknie moich postów, choć oczywiście zbędne posty będą usuwane ;)
Szkoda jednak,, że tak mało jest ludzi, z którymi można podyskutować na poziomie... "Bycie 'pro' nie oznacza tego, że masz 100 cs'a w 15 minucie, lub 20:0 pod koniec gry. Bycie 'pro' to stan umysłu, a jedynym sposobem na polepszenie swoich umiejętności, jest zmiana toku rozumowania na inny" Co Ty tam wiesz o byciu pro ... ![]() |
|
|
|
Jan 5 2010, 16:09
|
|
|
الشيشة ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator działu DotA Dołączył: 17-August 09 Skąd: Warszawa Serwer: Garena Nick: Szajsza |
Wyczyszczone ze spamu. Każdy kolejny post nie będący ściśle związany z tematem będzie odpowiednio nagradzany.
@Hulcior Warna Ci nie dam bo nie mogę ale nagrodzić mogę każdego uczestnika turnieju. Ten post został edytowany przez Shisha: Jan 5 2010, 16:23 |
|
|
|
Jan 6 2010, 20:37
|
|
|
Silencer ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 3-September 07 Serwer: Azeroth |
K4F
+ orq12345 |
|
|
|
Jan 6 2010, 21:02
|
|
![]() Silencer ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 23-October 08 Serwer: Garena Nick: Szajba Klan: Kocham Szmulsona |
Czy to normalne, że gracze którzy grali już w tym turnieju, mogą nagle zmieniać teamy po fazie grupowej? @@
|
|
|
|
Jan 6 2010, 21:31
|
|
![]() Oi! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 9-October 08 Skąd: Oi! Serwer: Garena Nick: Oi! Klan: Oi! |
orq nie grał z nami, więc niech gra z nimi, więc
-orq12345 +B4ndura +Nedar. Ten post został edytowany przez ShroomOfDoom: Jan 19 2010, 08:20 -------------------- ![]() |
|
|
|
Jan 8 2010, 22:25
|
|
![]() Stalker ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 15-April 08 Skąd: Warszawa Serwer: Garena Nick: w3IsDead/differentStyles |
WNNK
+ !TEH! Ten post został edytowany przez Diff: Jan 8 2010, 22:26 |
|
|
|
Jan 9 2010, 16:06
|
|
|
Tinker ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 19-October 08 Serwer: Garena |
PolishMe:
+ PolishMe^thrgl Ten post został edytowany przez DGL--: Jan 10 2010, 21:39 |
|
|
|
Jan 9 2010, 18:30
|
|
![]() Koniec opierdalania się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 16-September 08 Skąd: Wwa Bielany Serwer: Garena Nick: xKarliNx |
Going For Ownage.DotA
*Freken *ChockoBone Ten post został edytowany przez Karlin: Jan 23 2010, 19:59 -------------------- NIE PALĘ.
|
|
|
|
Jan 10 2010, 13:35
|
|
![]() Tinker ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 16-January 09 Serwer: Garena Nick: .MgM. |
MSS16:
+Infinitiv91 Ten post został edytowany przez MagnuM: Jan 10 2010, 13:35 |
|
|
|
Jan 10 2010, 20:08
|
|
|
Tinker ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 22-November 08 Serwer: Azeroth |
SZPILEN
+ Kaos_37 |
|
|
|
Jan 22 2010, 13:56
|
|
![]() punkciki! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 15-June 08 Skąd: . Serwer: Garena |
WNNK
+ Ripsy.No.Limit -------------------- ![]() O_O |
|
|
|
Jan 23 2010, 18:26
|
|
![]() Kolega Demona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Junior Admin Dołączył: 19-June 08 Skąd: Sztokholm Serwer: Garena Nick: kamikadzePL Klan: Muminki! |
The Royals.
+ Vartrtistar + Round_Square Bardzo okrojony skład ostatnio mamy, wszyscy na ferie wyjechali. Stąd też tylu nowych. Jeśli będzie problem z ilością członków, to proszę o pm'a, to napiszę, kogo można usunąć. -------------------- Pozdrawiam wszystkich tych, którzy ochrzcili mnie jako najlepszego moderatora roku! Ucieszycie się niezmiernie, powiadam Wam, gdyż w tematach dyskusyjnych zabraknie moich postów, choć oczywiście zbędne posty będą usuwane ;)
Szkoda jednak,, że tak mało jest ludzi, z którymi można podyskutować na poziomie... "Bycie 'pro' nie oznacza tego, że masz 100 cs'a w 15 minucie, lub 20:0 pod koniec gry. Bycie 'pro' to stan umysłu, a jedynym sposobem na polepszenie swoich umiejętności, jest zmiana toku rozumowania na inny" Co Ty tam wiesz o byciu pro ... ![]() |
|
|
|
Jan 25 2010, 16:12
|
|
|
Stalker ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 15-November 08 Serwer: Lordaeron Nick: vorcan |
team district!
- district!09 - district!37 (obaj i tak nie brali udziału w turnieju ;D) Mr. Remigiusz -> district!00 Ten post został edytowany przez Rake-: Jan 25 2010, 19:15 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8th September 2010 - 01:38 |