![]() ![]() |
Jul 15 2010, 22:55
|
|
![]() Invoker ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Super Moderator Dołączył: 27-October 08 Skąd: Krakow Serwer: Garena Nick: Cumulonimbus- |
Dobra, ale koniec spamu nie bedzie zadnych pochwal ani SB takze EOT.
-------------------- ![]() |
|
|
|
Jul 17 2010, 21:55
|
|
![]() Pan i Wuatca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Dołączył: 20-March 07 Skąd: Częstochowa Serwer: Garena Nick: SvM |
O Shoutboxie były dwa tematy i mogę w sumie napisać jeszcze raz, co w nim jest nie tak. Więc po pierwsze zdeka zwiększa obciążenie serwera, co było pewnym czynnikiem dla xinna, aby tego nie wprowadzać. Po drugie zwykle na nim jest syf. No i po trzecie, powoduje on znaczne zmniejszenie liczby postów na samym forum, co zdeka nie jest jednak pozytywnym czynnikiem
Columb: czasem przemilcz temat, jak jesteś niedoinformowany, gdyż wprowadzasz ludzi w błąd nt. trudności realizacji pewnych działań na forum z powodu rzadkiej obecności xinna. Jestem ja i mogę dodawać nowe "ficzery" na forum. Wprowadzenie shoutboxa to raczej też nie problem, pewnie wystarczy dodać gotowy skrypt do forum. A co do pochwał to w sumie mogłoby być, tylko nie bardzo widzę zastosowanie tego Ten post został edytowany przez SvM: Jul 17 2010, 21:57 -------------------- Szanuj admina swego, bo możesz mieć gorszego :D
Kontakt w sprawach administracyjnych tylko przez PW!! The Last True Gangbang Lover ;) |
|
|
|
Jul 20 2010, 18:46
|
|
![]() SRAM CI NA ŁEB?!?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 12-August 08 Skąd: z probówki. Serwer: Garena Nick: ivorek Klan: Szukam z niepowodzeniem. |
Te punkciki był by wtedy walutą forum, jakiej owe forum nie posiada. Było by sporo chętnych którzy by się w to bawili
|
|
|
|
Jul 20 2010, 19:15
|
|
![]() StaNik & No noobs pls ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 16-January 08 Skąd: Poznań Serwer: Garena Nick: superNova/StaNik |
lol, kazdy chciał bym miec jak najwiecej pochwał!
-------------------- ![]() ![]() Skejt Ostrzeżony Aug 4 2010, 20:34 Dodano do poziomu ostrzeżenia obrażanie innych uzytkownikow , ogólny spam w tematach . Ban 30 dni Varnquein Ostrzeżony Dzisiaj, 13:44 Dodano do poziomu ostrzeżenia Trolling, masa skarg na twoją osobę. Idź sobie na tydzień. SvM Ostrzeżony Jul 5 2010, 22:16 Dodano do poziomu ostrzeżenia Za wklejenie "fotki murzyna posuwającego dmuchanego delfina"™ Varnquein Ostrzeżony Jun 21 2010, 19:29 Dodano do poziomu ostrzeżenia Za ten długi płaczo-flejm-post. Varnquein Ostrzeżony Jun 17 2010, 14:00 Dodano do poziomu ostrzeżenia Trolling |
|
|
|
Jul 20 2010, 19:23
|
|
|
HoN>DotA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 16-March 08 Serwer: Inny... Nick: hulcior |
Punkciki sucks, chyba że chcecie z tego forum zrobić jeszcze większy syf.
-------------------- CYTAT 01:43 [All] (DTS|Dendi^) shoutout to hultek Oh hai01:46 [All] (DTS|Dendi^) best poland player |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8th September 2010 - 01:53 |