![]() ![]() |
Jul 25 2010, 11:03
|
|
|
Tinker ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 22-July 10 Skąd: Wrocław Serwer: Garena |
Witam. Za tydzień zmieniam internet.
Jaki najlepiej wybrać internet pod host gier w w3 na garenie ? Mam aktualnie 1,3mb/s i nie idzie hostować. Jaki internet(gdzie za ile itd). Aha nie mogę mieć internetu UPC,ASTRA,VECTRA. -------------------- |
|
|
|
Jul 26 2010, 23:34
|
|
|
Silencer ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 17-February 09 Serwer: Azeroth Nick: flt |
hmm astra ciekawy internet to jakas nowa oferta opla? Upc i aster to imo najlepsze firmy reszta to banda zlodzeji a wypisz co mozesz miec to ci doradzimy na wiosce mieszkasz w miescie?
|
|
|
|
Jul 27 2010, 07:20
|
|
![]() Newbie ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 24-November 07 Skąd: Kielce Serwer: Northrend Nick: Voteck |
Nie bierz UPC, i musisz miec minimum 2mb/s zeby to jakos działało
-------------------- ![]() WTF?! |
|
|
|
Jul 27 2010, 07:38
|
|
|
Silencer ![]() ![]() ![]() Grupa: Weteran Dołączył: 12-June 09 Skąd: Warszawa Serwer: Garena Nick: sinbadeK |
w tej chwili upc ma najlepsza oferte na rynku i nie spotkalem sie jeszcze ze zlymi opiniami na ich temat.
aster jest ok, ale potrafi byc drogi, choc mozna negocjowac. a vectra jest rozna - ja mam vectre, ale nie jestem zadowolony (centrum warszawy). mam ciagle skoki pingu do ok. 150 przez kilka sekund, co skutecznie uniemozliwia wygodna gre. Ten post został edytowany przez sinbad: Jul 27 2010, 08:40 -------------------- #dota.pl @ quakenet
#hon.pl @ quakenet #lol.pl @ quakenet |
|
|
|
Jul 27 2010, 08:51
|
|
![]() Newbie ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 24-November 07 Skąd: Kielce Serwer: Northrend Nick: Voteck |
Z tego wynika że jaki dostawca w dużej miarze zależy od tego gdzie mieszkasz bo ja z UPC miałem problemy a z Vectrą nie. Musisz popytać sąsiadów jak im kosi ich internet i na tym sie bazowac.
Ten post został edytowany przez Voteck: Jul 27 2010, 08:54 -------------------- ![]() WTF?! |
|
|
|
Jul 27 2010, 09:14
|
|
![]() Stalker ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 25-December 07 Skąd: Suwałki Serwer: Garena Nick: zip_yoda |
http://www.internetia.pl/intro/miasta.html ja Ci polecam internetia mam 24mb w nocy 48 wiec jest całkiem miło płace 84zł ip zew porty odblokowane brak limitów dobre ceny niskie pingi i hostuje na pdr i nie ma lagów
-------------------- ![]() |
|
|
|
Jul 27 2010, 09:20
|
|
|
Silencer ![]() ![]() ![]() Grupa: Weteran Dołączył: 12-June 09 Skąd: Warszawa Serwer: Garena Nick: sinbadeK |
no i uslyszalem zla opinie na UPC
-------------------- #dota.pl @ quakenet
|
|
|
Jul 27 2010, 22:45
|
|
![]() Invoker ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Super Moderator Dołączył: 27-October 08 Skąd: Krakow Serwer: Garena Nick: Cumulonimbus- |
I tak moja kablowka jest najlepsza place za 2mb a w chwili obecnej mam 13mb
I to nie prawda ze musi miec 2mb minimum kiedys mialem 512 pozniej 1mb i na hostowalem gry takze to nie jest wyznacznik. -------------------- ![]() |
|
|
|
Jul 30 2010, 11:15
|
|
|
Tinker ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 22-July 10 Skąd: Wrocław Serwer: Garena |
mieszkam w małym mieście niedaleko Wrocławia
nie mogę mieć UPC, VECTRY, ani ASTERY:/ Mogę mieć multimo/tp/netie (w netii nie mogę mieć tego 20mb//s za 69zł linia jakaś do bani). -------------------- |
|
|
|
Jul 30 2010, 11:27
|
|
|
ProD- get banned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 21-March 08 Serwer: Garena Nick: proD| |
mam multimo 22mb i nie moge hostowac to jest śmieszne
-------------------- |
|
|
|
Jul 30 2010, 13:00
|
|
|
k1tz to nie masz wcale malo mozliwosci. masz jeszce orange freedom na tych samych laczach. bedziesz mial chyba najtaniej.
-------------------- #dota.pl @ quakenet
|
|
|
Jul 30 2010, 13:53
|
|
![]() L des. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 14-July 09 Skąd: Łomża Serwer: Garena Nick: -=[EvilSoul]=- |
Mam neta 4,5mbit, w nocy 10 i mogę bez problemu hostować więc to nie jest dokładnie tak, że im więcej mbit tym lepiej. (jeśli chodzi o hostowanie). Muszą być też niskie pingi i odblokowane porty, te 2 ostatnie rzeczy są chyba najważniejsze.
-------------------- |
|
|
|
Jul 30 2010, 15:03
|
|
![]() Stalker ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 15-December 08 Serwer: Garena Nick: BIALY.PR , Whit3Strip3S Klan: PR |
musisz miec duzy upload , do hostowania na pdr wystraczy 512 UPLOADU
|
|
|
|
Jul 30 2010, 22:30
|
|
|
to co z tym multimo warto czy nie ?
mogę na neta miesięcznie wydawać do 100zł -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5th September 2010 - 07:08 |