![]() ![]() |
Jul 31 2010, 09:27
|
|
|
Silencer ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 16-February 08 Skąd: Radom Serwer: Garena Nick: ? |
Jako iż Kropla Bezkitu wznawia swoją działalność niszczenia szukamy + 1 kata do składu. Ostatnio dużo ludzi ma życie ( zapewne chodząc dookoła bloku ) i potrzebujemy jednego plejera. Nasz skład można znaleźć w innym na temacie na tym forum dodam tylko, że posiadamy 1 ukrytego zawodnika.
Kontakt ten temat/pm/irc. -------------------- ![]() |
|
|
|
Jul 31 2010, 10:43
|
|
![]() Invoker ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 15-April 08 Skąd: Moje miasto to Białystok Serwer: Northrend Nick: zipi |
polecam cesarz_pdra , albo chemp najlepsi gracze w polsce
-------------------- ![]() |
|
|
|
Jul 31 2010, 10:54
|
|
|
Invoker ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 24-August 07 Skąd: Podkowa Leśna Serwer: Garena Nick: Aventer |
zipi chcial wam tylko oznajmić (tym swoim skromniutkim pościkiem), że z chęcią zasili wasze szeregi ale musicie się go sami zapytać gdyż uważa się za pro plejera i duma nie pozwala mu wychodzić z jakimkolwiek zapytaniem odnośnie dołączenia do Kropelki.
Bardzo gorąco polecam zipusia <3 |
|
|
|
Jul 31 2010, 11:01
|
|
|
HoN>DotA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 16-March 08 Serwer: Inny... Nick: hulcior |
Bardzo gorąco polecam zipusia <3 Wypisuje Cię z mojego fanklubu ;////////
-------------------- CYTAT 01:43 [All] (DTS|Dendi^) shoutout to hultek Oh hai01:46 [All] (DTS|Dendi^) best poland player |
|
|
|
Jul 31 2010, 11:09
|
|
![]() Invoker ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 15-April 08 Skąd: Moje miasto to Białystok Serwer: Northrend Nick: zipi |
zipi chcial wam tylko oznajmić (tym swoim skromniutkim pościkiem), że z chęcią zasili wasze szeregi ale musicie się go sami zapytać gdyż uważa się za pro plejera i duma nie pozwala mu wychodzić z jakimkolwiek zapytaniem odnośnie dołączenia do Kropelki. Bardzo gorąco polecam zipusia <3 wcale tak nie pomyslalem i nie mam dumy nie jestem jakimś tam marianem , aventi :* -------------------- ![]() |
|
|
|
Jul 31 2010, 11:14
|
|
|
Silencer ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 16-February 08 Skąd: Radom Serwer: Garena Nick: ? |
zipi chcial wam tylko oznajmić (tym swoim skromniutkim pościkiem), że z chęcią zasili wasze szeregi ale musicie się go sami zapytać gdyż uważa się za pro plejera i duma nie pozwala mu wychodzić z jakimkolwiek zapytaniem odnośnie dołączenia do Kropelki. Bardzo gorąco polecam zipusia <3 czemu mi sie wydaje ze Aventer też miał takie intencje pisząc tego posta ? -------------------- ![]() |
|
|
|
Jul 31 2010, 12:23
|
|
|
Tinker ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 27-March 10 Serwer: Garena Nick: Damta6 |
Polecam wam kolesia OfensywnyRondel na Graenie, sprawdźcie go.
|
|
|
|
Jul 31 2010, 12:27
|
|
![]() Dzień dobry. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 5-December 07 Skąd: Oleśnica Serwer: Garena Nick: Moodym Klan: wojennej pieśni |
Dzieki Damta6 co my bysmy bez Twojej pomocy zrobili;/
-------------------- ![]() Manners, please. |
|
|
|
Jul 31 2010, 15:45
|
|
|
Tinker ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 27-March 10 Serwer: Garena Nick: Damta6 |
I tak chyba nie macie poziomu światowego/chińskiego/malezyjskiego więc co wam zależy wziąć randoma z pod budki z piwem?
|
|
|
|
Jul 31 2010, 15:50
|
|
![]() Tinker ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 21-July 10 Serwer: Azeroth |
Polecam zipiego 20 creepów w 10min.
-------------------- Jaśnie oświecony Cesarz Rzeźnik I wielki
|
|
|
|
Jul 31 2010, 16:18
|
|
|
I tak chyba nie macie poziomu światowego/chińskiego/malezyjskiego więc co wam zależy wziąć randoma z pod budki z piwem? typ nas chyba poniża -------------------- ![]() |
|
|
|
Jul 31 2010, 16:22
|
|
|
|
|
Jul 31 2010, 17:24
|
|
|
Nie poniża tylko nie widzę w Polsce naprawdę graczy pokroju Kurokiego, Longdda czy ZippO z Nirvany.cn czy kogokolwiek ze sceny światowej. Serio ale z polską sceną DOTY jest jak z polską piłką niby się da, niby są szanse, niby eksperci od siedmiu boleści coś tam prawią [np JA] ale uja to, daje. Jeżeli bym chciał was poniżyć wiedział bym co zrobić i na pewno bym tak nie pisał. Koniec offtopu już się nie odzywam.
|
|
|
|
Jul 31 2010, 17:40
|
|
ale kim ty jestes ?
|
|
|
Jul 31 2010, 18:14
|
|
|
zerem
|
|
|
|
Jul 31 2010, 18:20
|
|
|
To że nie prezentuje poziomu kurokiego nie znaczy ze jestem na poziomie ofensywnego rondla , latwo.
|
|
|
Jul 31 2010, 20:13
|
|
![]() z rusztu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 24-September 08 Skąd: Poznań Serwer: Garena Nick: JF|Kielbacha Klan: Just Fail [JF] |
Polecam pana hypno, nie polecam mudima
-------------------- 20% TYLKO!! |
|
|
|
Jul 31 2010, 23:33
|
|
|
Stalker ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 17-September 08 Skąd: Głogów Serwer: Garena Nick: Kacd |
o super. Weźcie mnie ^^ pm jak byście szukali emo geja który zmienia team średnio raz na tydzień
No trudno ^^ Ten post został edytowany przez kacd: Aug 1 2010, 23:29 |
|
|
|
Aug 1 2010, 00:20
|
|
|
Stalker ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 30-January 08 Skąd: Poznań Serwer: Azeroth |
ty odpadasz.
|
|
|
|
Aug 1 2010, 00:21
|
|
![]() Dzień dobry. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 5-December 07 Skąd: Oleśnica Serwer: Garena Nick: Moodym Klan: wojennej pieśni |
niestety
-------------------- ![]() Manners, please. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8th September 2010 - 01:52 |