![]() ![]() |
Sep 6 2010, 17:15
|
|
![]() Silencer ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 9-August 08 Serwer: Inny... Nick: thormond Klan: wav |
już obejrzałem 5cm.
Po prostu ciężko opisać to anime słowami, i nie mówię tu o kresce tylko o fabule. Jednakże nie są to historie skierowane do każdego, lecz do tej rozwiniętej emocjonalnie części widzów gdyż tylko oni będą mogli podobne perypetie zrozumieć (tą drugą część widzów charakteryzuje rzucanie mięsem w bohaterów odnośnie ich postępowania i sposobu postrzegania świata). Końcówka filmu to zestawienie wielu scen związanych z całością - przeplatającymi się retrospekcjami z kontynuacjami poszczególnych historii. Zostały one przedstawione tak chaotycznie że nie sposób jest złożyć wszystko w całość po jednym obejrzeniu. W dodatku analogie w postaci powtarzających się imion bohaterów też wprowadzają niezłe zamieszanie. Powiem tyle: nie mam takiej bani żeby móc ocenić i opisać to anime zaledwie po jednym obejrzeniu. Ten post został edytowany przez Thormond: Sep 6 2010, 17:15 -------------------- |
|
|
|
Sep 6 2010, 18:26
|
|
|
Jestem fajny! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 17-June 07 Serwer: Garena Nick: Esill |
Gdzie jest grucha i nasze epic rozmowy o bliczu? ;<
-------------------- ![]() |
|
|
|
Sep 6 2010, 18:28
|
|
![]() Silencer ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 9-August 08 Serwer: Inny... Nick: thormond Klan: wav |
no właśnie, dawajcie jakiś epic dialog
-------------------- |
|
|
|
Sep 6 2010, 18:32
|
|
![]() L des. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 14-July 09 Skąd: Łomża Serwer: Garena Nick: -=[EvilSoul]=- |
jestem za, trzeba rozruszać ten temat. No szkoda, że nie czytam mangi - zawsze mnie hamuje myśl o tym, że już anime nie będzie takie fajne i porzucę jego oglądanie czego nie chcę zrobić.
-------------------- |
|
|
|
Sep 6 2010, 18:37
|
|
![]() Tinker ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 17-April 10 Serwer: Azeroth Klan: Niestety brak:( |
aizen zabije gina bo ten okaze sie dobry lol
|
|
|
|
Sep 6 2010, 18:48
|
|
![]() Miszczu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 9-October 09 Skąd: LbN nie Licheń ;)... Serwer: Garena Nick: WakaWaka |
Skonczone fma:b ( wlasciwie to juz wczoraj ale pisac mi sie nie chcialo ). No coz na pewno warto obejrzec, zakonczenie wyjatkowo mi sie podobalo. Nie bylo ani traumatyczne ani cudownie szczesliwe. Chyba idealnie sproporcjonowali. Generalnie to ostatnio nie odczuwam w sobie popedu do ogladania anime wiec rzadko pisze, ale zawsze czytam ten temat
@up tak troche pare stron temu o tym bylo ;< ? Ten post został edytowany przez LoveSensaTioN: Sep 6 2010, 18:48 -------------------- |
|
|
|
Sep 6 2010, 19:17
|
|
|
Jestem fajny! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 17-June 07 Serwer: Garena Nick: Esill |
aizen zabije gina bo ten okaze sie dobry lol Gin okazał się dobry przecie -------------------- ![]() |
|
|
|
Sep 6 2010, 19:21
|
|
gdyby nie okazał się dobry to nie byłoby opowieści o potomkach skośnookiego albinosa kilka stron wcześniej ;x
-------------------- |
|
|
|
Sep 6 2010, 19:26
|
|
![]() L des. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 14-July 09 Skąd: Łomża Serwer: Garena Nick: -=[EvilSoul]=- |
aizen zabije gina bo ten okaze sie dobry lol Dlaczego dostałem pm o tej samej treści? xD -------------------- |
|
|
|
Sep 6 2010, 19:43
|
|
![]() Miszczu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Dołączył: 9-October 09 Skąd: LbN nie Licheń ;)... Serwer: Garena Nick: WakaWaka |
aha zapomnialem napisac oi bledzie w fma:b, mianowicie gdy Ranfun lezy w lozku Knoxa to w jednej scenie ma narysowana nie ta reke co trzeba ;d to byl chyba 27 odcinek.
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8th September 2010 - 01:47 |